Контракти.ua

1464  —  15.06.23
Прогноз погоди на 15 червня: місцями в Україні грози, температура - до +27°
Прогноз погоди на 15 червня: місцями в Україні грози, температура - до +27°

Прохолодно буде на заході країни.

У четвер, 15 червня, в Україні буде тепло, але в регіонах дощитиме. Крім того, місцями будуть грози. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

На заході країни прогнозують дощі, а подекуди ще й грози. Стовпчики термометрів покажуть вночі + 8-13°, вдень 19-24° тепла.

На решті території місцями буде невеликий короткочасний дощ і гроза. Температура повітря вночі становитиме +10-15°. Вдень повітря прогріється до +22-27°.

Прогноз погоди в Києві та області

У регіоні 15 червня буде мінлива хмарність. Вночі без опадів. Втім, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. Швидкість північно-східного вітру - 5-10 м/с.

Температура повітря в Київській області вночі буде 12-17° тепла. Вдень підніметься до +22-27°. В нічну пору доби в Києві стовпчики термометрів покажуть близько 15° тепла, а вдень - +23-25°.

Коли прийде потепління

В Укргідрометцентрі прогнозували, що до кінця цього тижня до України прийде спека. Зокрема, 16 червня вдень повітря прогріється до +24-30 градусів, у західних областях – до +20-26 градусів.

Синоптикиня Наталія Птуха повідомила, що атмосферний фронт, який прийшов до України вихідними з півночі та приніс похолодання по всій країні, цього тижня почне слабшати, а тому відчується істотне потепління. Втім, на заході все ще утримається дощова погода.

Статьи по теме
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу

28 квітня у східних областях, а також Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській та Криму місцями пройде короткочасний дощ, очікують і грозу.
27.04 — 199