Контракти.ua

630  —  12.06.23
Гороскоп на 12 червня для всіх знаків зодіаку: день, коли мета не виправдовує засобів
Гороскоп на 12 червня для всіх знаків зодіаку: день, коли мета не виправдовує засобів

День, коли категорично не рекомендується діяти за принципом "мета виправдовує засоби".

Вирішуючи, як діяти, важливо пам'ятати: наскільки шляхетними не були б прагнення, аморальність засобів досягнення знецінить їх. Не варто ні до чого примушувати людей навколо – насамперед це стосується підлеглих і членів родини, особливо дітей: з-під палиці ніхто нічого доброго та правильного не зробить. День також не підходить для поїздок – навіть недалеку й нетривалу подорож потрібно перенести на інший час. Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 12 червня для Овнів

Не всі слова, висловлені на вашу адресу, варто брати до уваги: важливою є лише думка людей, які дійсно є для вас авторитетом, інше можна пропустити повз вуха.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 12 червня для Тельців

Братися до втілення в життя нових проєктів можна лише тим представникам вашого знака, які вже завершили роботу над розпочатими раніше справами, інакше успіху досягти не вдасться.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 12 червня для Близнят

Зірки обіцяють представникам вашого знака успіх у всіх життєвих і професійних сферах, але особливу увагу варто приділити побутовій і господарській діяльності – тут давно настав час навести лад.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 12 червня для Раків

Настав час розпочати втілення в життя заповітної мрії, яку ви плекаєте вже доволі давно – зараз саме час переходити від слів до справи, діючи в потрібному вам у цьому разі напрямку.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 12 червня для Левів

День сприятливий для вирішення будь-яких проблем, але особливу увагу потрібно звернути на фінансові питання: можливо, саме цього дня ви отримаєте несподіваний, а тому приємний прибуток.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 12 червня для Дів

Незважаючи на щільний робочий графік, намагайтеся знайти час для того, щоб сходити до театру, на виставку або хоча б почитати щось із класики – таке дозвілля додасть вам сил.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 12 червня для Терезів

Мріючи про своє найближче майбутнє, запитуйте у Всесвіту по максимуму: що значнішими виявляться ваші домагання, то більше ви врешті-решт отримаєте, тож скромність потрібно відсунути на другий план.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 12 червня для Скорпіонів

Якщо від ранку вас переслідуватиме поганий настрій, намагайтеся зробити так, щоб він не позначився на людях, які вас оточуюють – особливо рідних, які через найближчерозташування першими й потрапляють під удар.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 12 червня для Стрільців

Представникам вашого знака від професійних починань сьогодні краще відмовитися, а от планувати свої дії не лише можна, а й потрібно: правильно розставивши пріоритети, ви досягнете серйозного успіху.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 12 червня для Козорогів

Незважаючи на початок робочого тижня, намагайтеся викроїти час для своїх близьких: можливо, в їхньому житті виникли проблеми, вирішити які вам цілком до снаги – не варто відмовляти їм у допомозі.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 12 червня для Водоліїв

Сьогодні вам важливо бути насторожі: велика ймовірність того, що хтось із ваших колег мимоволі висловить ідею, яка, якщо ви її розвинете й доопрацюєте, виявиться доволі перспективною у фінансовому плані.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 12 червня для Риб

День, коли можна – і потрібно – підбирати команду для роботи над новим проєктом: вам вдасться відшукати людей, які виявляться не просто добрими працівниками, а й однодумцями.