Контракти.ua

1276  —  10.06.23
Гороскоп на 10 червня для всіх знаків зодіаку: день порозуміння між людьми
Гороскоп на 10 червня для всіх знаків зодіаку: день порозуміння між людьми

День категорично не підходить для початку нових справ, що для вихідного не так мінус, як плюс.

В іншому він цілком сприятливий – насамперед для взаєморозуміння між людьми, тому сьогодні можна порозумітися навіть із найнепримиреннішими опонентами – наприклад, свекрухою чи шкідливою сусідкою. Можна також отримувати нові знання, навіть якщо йдеться про самоосвіту: факти, які стануть відомі, матимуть значення не лише для загального розвитку, а й для практичного застосування. Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 10 червня для Овнів

Велика ймовірність того, що до представників вашого знака сьогодні звернуться по допомогу: зважте свої сили, і якщо така можливість у вас буде, обов'язково зробіть те, про що вас попросять, – це зарахується.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 10 червня для Тельців

Вирішивши у вихідний день зайнятися спортом, пам'ятайте про обережність: сьогодні під ударом перебуває хребет – особливо нижня його частина, тому від рекордів, пов'язаних із підняттям важких речей, краще відмовитися.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 10 червня для Близнят

Дізнавшись неприємні речі про своїх близьких або друзів, не поспішайте висловлювати їм своє обурення: спочатку розберіться в тому, що змусило їх так вчинити, а потім робіть далекосяжні висновки.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 10 червня для Раків

Настав час провести у своєму будинку генеральне прибирання, розібравши речі та розсортувавши їх на потрібні та непотрібні – останні треба віддати на благодійність, а то й викинути: ваші справи одразу підуть на лад.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 10 червня для Левів

У пошуках відповіді на важливе для вас запитання, скористайтеся простою тактикою: проговоріть завдання, яке перед вами стоїть, вголос – так вам вдасться дуже швидко розібратися, що до чого.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 10 червня для Дів

Не залишайте поза увагою ідеї, які спадуть вам на думку цього дня: серед них виявляться дуже продуктивні, до того ж торкнуться вони не лише професійної діяльності, а й особистого життя.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 10 червня для Терезів

Сьогодні вам знадобиться неабияка частка здорового егоїзму, яка дозволить подбати не тільки про інших – навіть якщо йдеться про найближчих людей, а й про себе, що буде сприятливим моментом для всіх.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 10 червня для Скорпіонів

Можливо, хтось із знайомих – до того ж не найближчих до вас людей – захоче поділитися з вами особистими переживаннями: не варто розповідати комусь про те, що почуєте – це як мінімум неетично.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 10 червня для Стрільців

Складаючи плани на майбутнє – особливо не професійної, а життєвої якості, – спочатку вивчіть теоретичну базу і потім думайте про те, як застосувати свої знання практично.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 10 червня для Козорогів

Сьогодні оточення навряд чи викликатиме у вас позитивні емоції, тому спілкування з ним – щоб уникнути нікому не потрібних конфліктів – краще максимально обмежити.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 10 червня для Водоліїв

Як би вам не хотілося позбутися зайвих кілограмів, на дієту – навіть рекомендовану дієтологом – сьогодні краще не сідати: найімовірніше, вона приведе вас до результату, протилежного очікуваному.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 10 червня для Риб

Можете сміливо довіряти людям, з якими розмовлятимете, навіть якщо йтиметься про максимально серйозні питання: сьогодні – день правди, тому ймовірність того, що вас обдурять, практично дорівнює нулю.