Контракти.ua

2943  —  29.05.23
Гороскоп на 29 травня для всіх знаків зодіаку: день, коли вирішення будь-яких питань приречене на успіх
Гороскоп на 29 травня для всіх знаків зодіаку: день, коли вирішення будь-яких питань приречене на успіх

День призначений для цілеспрямованої, плідної та, що вкрай важливо, масштабної діяльності.

Вирішення будь-яких питань приречене на успіх, тому необхідно скористатися вдалим моментом і розпочати їх саме сьогодні. Час також сприятливий для допомоги іншим: будь-яка добра справа принесе вагомі плоди і незабаром повернеться сторицею. Незважаючи на це, необхідно бути уважними та обережними – не робити ризикованих кроків, випробовуючи себе та долю на міцність. Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 29 травня для Овнів

Якщо до закінчення важливого проєкту, яким ви займалися останнім часом, залишилося зовсім небагато, потрібно зібрати всі свої сили і зробити останній – вирішальний – ривок.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 29 травня для Тельців

Сили, якими ви володієте зараз, необхідно витрачати з розумом: не хапайтеся за всі справи одразу – обирайте найважливіші і займайтеся лише ними, так вашої енергії вистачить на все.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 29 травня для Близнят

Представникам вашого знака потрібно уникати будь-яких змін, особливо якщо вони залежать саме від вас: будь-які пертурбації в цей час призведуть до негативних наслідків, тому краще від них відмовитися.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 29 травня для Раків

День сприятливий для закупів, особливо якщо ви давно їх планували і придивлялися до асортименту в магазинах та в інтернеті: придбана сьогодні річ виявиться якісною і довго служитиме.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 29 травня для Левів

Події сьогоднішнього дня дадуть вам можливість по-новому поглянути на людину, яку ви раніше не помічали: зроблене вами відкриття виявиться не лише корисним, але і приємним з усіх боків.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 29 травня для Дів

День надзвичайно сприятливий для спілкування з керівництвом: сьогодні воно буде доброзичливо налаштоване і уважно поставиться до будь-яких ваших пропозицій – від отримання нової ідеї до підвищення зарплати.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 29 травня для Терезів

Велика ймовірність того, що хтось із близьких друзів попросить вас виступити мировим суддею у його конфлікті з іншою людиною: спробуйте під будь-яким приводом відмовитися від цієї місії.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 29 травня для Скорпіонів

Мир у родині – одна з найбільших цінностей для представників вашого знака, тому необхідно цінувати його та уникати порожніх сварок і з'ясування стосунків, які не призведуть ні до чого, крім конфлікту.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 29 травня для Стрільців

День дасть багату поживу для роздумів про ваше життя: несподівано з очей наче спаде полуда і ви чітко побачите, що робите неправильно, а заразом зрозумієте, як виправити становище.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 29 травня для Козорогів

Вам сьогодні доведеться часто міняти плани, що у представників такого консервативного знака не може не викликати роздратування, але з обставинами не посперечаєшся – краще до них пристосуватися.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 29 травня для Водоліїв

Справу, розпочату напередодні, необхідно довести до логічного кінця, інакше вона так і залишиться незавершеною, а отже, заважатиме просуванню – і завершенню – нових проєктів.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 29 травня для Риб

День, незважаючи на його будній статус, сприятливий для того, щоб зайнятися своєю зовнішністю: найімовірніше, ви – з поважних причин – давно не приділяли їй уваги, тому із задоволенням доглядатимете за себою.