Контракти.ua

4497  —  29.05.23
Що зірки нам пророкують: гороскоп на 29 травня – 4 червня 2023 року
Що зірки нам пророкують: гороскоп на 29 травня – 4 червня 2023 року

Для багатьох людей це буде простий та легкий тиждень, оскільки формуються сприятливі обставини для досягнення цілей, вирішення майнових та фінансових питань. Взаємини з іноземцями розвиваються гармонійно, адаптація за кордоном або звернення до офіційних інстанцій вдаються без особливих зусиль і зовнішнього опору.

Підхожий час для звернення за юридичною допомогою та захистом, довгострокового планування, переїзду, початку тривалої подорожі. З'єднання Юпітера з Висхідним Місячним Вузлом і зростальний Місяць сприяють накопиченню ресурсів, відновленню, стійкому становищу на роботі, соціальному піднесенню. Не втрачайте шансу вирішити найбільш бенетежливі питання!

4 червня повня у Стрільці о 06:41 за київським часом відкриває безліч можливостей, допомагає в короткі терміни подолати кризову ситуацію та обернути її на свою користь. Завдяки накопиченому досвіду можна значно підвищити рівень доходу, знайти більш оплачувану роботу, зробити ривок у професійній сфері. Однак, необхідно заявляти про себе, шукати кращого, а не сидіти осторонь і чекати, коли помітять ваш талант. Пише ТСН. 

Протягом тижня можна досягти успіху в політиці, громадській діяльності, викладанні, будь-якому бізнесі за кордоном. Успіх і везіння супроводжують сміливих і активних людей, які поважають традиції, культурні цінності та релігійні переконання.

Більше про астрологію ви можете знайти наYouTube-каналі астрологині Марини Скаді (Марини Соколової).

ОВЕН

Сприятливий тиждень, ви можете повністю довіряти своїй інтуїції, а спілкування з протилежною статтю буде легким та плідним. Планетарні енергії цього періоду підштовхнуть вас до нових починань і звершень. Транзит Марса Левом, який нещодавно почався, розкриє ваші бійцівські якості і додасть впевненості у відстоюванні своїх інтересів. Не стримуйте порив записатися на курси підвищення кваліфікації або почати фізичні тренування і не дозволяйте собі піддатися лінощам цими чудовими вихідними.

ТЕЛЕЦЬ

Підхожий час для монотонної діяльності та рутинної роботи, тому зараз найкраще стати до своїх робочих обов'язків із подвоєною енергією. Якщо протягом тижня вам не вистачає енергії, отже настав час відпустити щось, що обтяжує вас, завершити справи і не тільки не розпочинати нові, але навіть нічого не планувати. Думайте про очищення організму, пийте більше чистої води, менше їжте і лягайте спати раніше. Сили дуже скоро знадобляться, оскіьки у червні у вас починається новий цікавий та продуктивний цикл активності.

БЛИЗНЯТА

Підхожий час для занять духовними практиками, оздоровчими вправами, самопізнанням. Це допоможе сконцентруватися, зважити все «за» і «проти», після чого прийде чітке розуміння того, що потрібно зробити для досягнення мети. Ви станете більш цікавими та змістовними у спілкуванні, з легкістю заводитимете нові контакти та підтримуватимете старі. Водночас виникає сильний потяг до змін і творчості, виникне непереборне бажання щось змінити в житті.

РАК

Напружена атмосфера протягом тижня може викликати комплекси з найдальшого дитинства, аж до недружніх емоцій до оточення, що межують із агресією. Ідеальний план на цей непростий тиждень — не затівати нічого нового і не реагувати бурхливо ні на оточення, ні на події, що відбуваються. Це допоможе уникнути імпульсивних дій та роздратування через всякі дрібниці. Тиждень сприятливий для закриття всіх фінансових питань і початку реалізації справ, непов'язаних з основною роботою.

ЛЕВ

Поступово посилюється ваш позитивний настрій, тривожність та внутрішня агресія до кінця тижня зникає. Протягом тижня з'являться люди, які вас зацікавлять, допоможуть досягти гармонійного стану душі та знайти прагнення творчих проявів. Гарний час для великих покупок, зміни місця роботи, але тільки робіть все продумано. Краще розміреної неквапливості нічого не може бути краще зараз. Ретельно плануйте свої покупки, підбирайте слова, щоб у жодному разі не зачепити оточення і не вплутатися в авантюру.

ДІВА

Роздратування, викликане напівпрозорими натяками чи зайвою напористістю оточення, припинити буде складно, але спробувати варто. Тиждень непростий, тому вам слід бути насторожі та обмірковувати свої слова. Намагайтеся зосередитися на поточних справах, підчистити старі справи, уточнити деталі та показати гідний приклад оточенню. Красномовство, особливе вміння розуміти оточення і входити в його положення, що прокинуться у вас, відкриють перед вами безмежні можливості.

ТЕРЕЗИ

Нехай вашою головною метою на цей тиждень стане задоволення від життя, зустрічі з друзями або застілля з сім'єю. Насолоджуйтесь життям і простими земними радощами, а про високе подумаєте пізніше і в більш сприятливих умовах. Боротися зі своїм прагненням до комфортного розслабленого проведення часу безглуздо, тому дотримуйтесь своїх бажань без будь-яких докорів совісті. Вас можуть відвідати ідеї, які буде нескладно втілити в життя і які суттєво покращать ваше становище у майбутньому.

СКОРПІОН

Повня, що наближається, робить вас неспокійними і вразливими. У той же час ви будете занадто сприйнятливими до нової інформації, зіставляючи факти з приголомшливою швидкістю та логікою. У вас посилюється боротьба між розумом та інтуїцією, часом роблячи вас трохи безцеремонними з найближчими людьми. Єхидне зауваження так і зриватиметься з вашої гострого язика, а найменший докір на свою адресу, найімовірніше, зустрінете уїдливим коментарем. Але про це у майбутньому ви можете дуже пошкодувати.

СТРІЛЕЦЬ

Ви з інтересом готові дослідити навколишній світ, горите бажанням продемонструвати свою індивідуальність, що переходить в ексцентричність. Концентруватися на якихось серйозних питаннях стане рішуче неможливо, тому що хочеться вдаватися до солодких мрій. Цими яскравими вихідними найкраще зустрітися з друзями і вирушити на неспішну прогулянку. Оптимізм не залишить навіть тих, хто змушений витратити суботу та неділю на вирішення ділових чи грошових питань.

КОЗОРІГ

Приходить довгоочікуване відчуття повної гармонії між вами та навколишнім світом, наповнюючи доброзичливими думками та спонуканнями. Протиріччя між розумом і почуттями, яке періодично роздирає вас, не потурбує вас ні на мить. Використовуйте сприятливі можливості максимально – все буде легко і не вимагатиме від вас багато зусиль. Планетарні впливи пробуджують у вас як творчі здібності, так і лідерські якості, необхідні для досягнення поставленої мети.

ВОДОЛІЙ

Ви можете присвятити тиждень створенню чогось прекрасного або, навпаки, націлитись на кар'єрні звершення. Повня, що наближається, подарує вам навіть трохи надмірну енергію, яку необхідно виплескувати у зовнішній світ, а не консервувати в собі. Активно вирішуйте робочі та побутові питання, займайтеся спортом, розширюйте коло знайомих, дозволяючи собі ввечері будь-які розваги. Тиждень залишить відчуття гармонії між зовнішнім та внутрішнім, додасть доброзичливості та сердечності.

РИБИ

Тиждень насичений яскравими подіями, можна будувати плани, кардинально змінювати напрям діяльності, переїжджати до іншого міста чи країни. Цей час добре підходить для домашніх справ, вирішення побутових питань, наведення ладу в робочих справах та загалом упорядкування свого життя. У той же час ви можете виявляти більше впертості, з'явиться бажання контролювати все. Важливо прагнути дипломатії, уникати різкості у спілкуванні, вчитися поступатися. Головне завдання на цей період — навчитися не поспішати і не очікувати швидких результатів.