Контракти.ua

2820  —  22.05.23
Грози та тепло: синоптикиня розповіла про погоду в Україні на 22-25 травня
Грози та тепло: синоптикиня розповіла про погоду в Україні на 22-25 травня

Від понеділка в Україні очікується тепла погода, можливі грози.

В Україну від понеділка, 22 травня, очікується тепла погода, проте у деяких регіонах можливі короткочасні грози. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталія Діденко.

У понеділок у більшості регіонів температура повітря становитиме +19+24 градуси. Дощі, місцями з грозами, пройдуть в східних областях, у південній частині, у центрі, окрім Вінниччини, та в Сумській області. Тоді як у західних областях та більшості північних переважатиме суха погода.

У Києві 22 травня буде тепла та суха погода. Температура повітря до 24 градусів тепла.

"Дощі найближчим часом йтимуть на Лівобережжі. До півночі та заходу опади приєднаються 24-25 травня. Дощі носитимуть короткочасний та локальний характер, як це часто буває влітку. Не лякайтеся, частішатимуть грози. Каштани ще цвітуть, весна триває, попри офіційне оголошення метеорологічного літа", - наголосила Наталія Діденко.

Нагадаємо, у Києві почалося метеорологічне літо. Ця подія сталася тому, що 13 травня відбувся сталий перехід середньодобової температури повітря через позначку в +15 градусів.

Статьи по теме
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу

28 квітня у східних областях, а також Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській та Криму місцями пройде короткочасний дощ, очікують і грозу.
27.04 — 199