Контракти.ua

4096  —  21.05.23
Гороскоп на 21 травня для всіх знаків зодіаку: день, коли ми припинимо злитися ближче до обіду
Гороскоп на 21 травня для всіх знаків зодіаку: день, коли ми припинимо злитися ближче до обіду

Від ранку дратівливість – а в деяких випадках і агресію – можуть відчути навіть спокійні та врівноважені люди.

Ближче до полудня космічна енергетика дня стане більш дружньою та приязною до людини: ми заспокоїмося, охоче довірятимемо і йтимемо одне одному назустріч у всіх питаннях – як професійних, так і особистих. Пообіді можна братися до вирішення будь-яких справ, за винятком тих, що пов'язані з фізичним навантаженням – надто велика ймовірність травм. Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 21 травня для Овнів

Не варто "розгойдуватися", розмірковуючи над кожним своїм кроком – так вам навряд чи вдасться досягти поставленої мети: хочете отримати бажане, дійте активно і – за можливості – стрімко.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 21 травня для Тельців

Посваритися з кимось із близьких – якнайпростіше, а от для примирення доведеться докласти багато зусиль, тож перш ніж піти на конфлікт, подумайте, чи готові ви до його наслідків.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 21 травня для Близнят

Сни нинішньої ночі виявляться важливими для представників саме вашого знака: їх сюжет може багато розповісти вам про те, кому з людей, які вас оточують, можна довіряти, а кому – небажано.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 21 травня для Раків

Не варто за звичкою приховувати емоції від людей у своєму оточенні, вдаючи, що їхні недружні випади на вашу адресу вас зовсім не хвилюють: дайте їм зрозуміти, що в разі потреби зможете за себе постояти.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 21 травня для Левів

Необхідно звести спілкування з оточенням до мінімуму: критично налаштовані люди можуть стати причиною заниженої самооцінки, що для вас – на відміну від багатьох інших знаків – справжня катастрофа.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 21 травня для Дів

Сумні думки, які від самого ранку можуть настирливо лізти вам у голову, успішно "лікуються" роботою: захопившись нею, ви забудете навіть про серйозніші речі, а коли закінчите працювати, від них не залишиться і сліду.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 21 травня для Терезів

Не поспішайте втручатися в чужий конфлікт, навіть якщо вам здасться, що в ньому все прозоро і ви чудово розумієте, хто має рацію, а хто винен: насправді все зовсім не так, як здається на перший погляд.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 21 травня для Скорпіонів

Відчувши бажання з когось по-злому пожартувати, спочатку порахуйте до десяти і лише потім доводьте своє прагнення до фіналу, та буде краще, якщо ви взагалі відмовитеся від нього – навіщо вам зайві вороги?

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 21 травня для Стрільців

Можливо, хтось із вашого оточення – особливо ті, хто ставиться до вас неприязно – захоче зачепити вас за живе: не варто відповідати їм симетрично – байдужість виявиться найкращим способом протидії.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 21 травня для Козорогів

Будь-яку конфліктну ситуацію сьогодні краще спустити на гальмах, не залучаючись до неї емоційно: так ви зможете зберегти власне душевне здоров'я, порушивши його у своїх хейтерів.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 21 травня для Водоліїв

З друзями та рідними бажано спілкуватися у другій половині дня, коли душевна напруженість спаде і ви не зможете образити ні в чому не винних перед вами людей, як це зробили б зранку.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 21 травня для Риб

Підтримувати гарний настрій допоможуть позитивні емоції, які обов'язково викличе улюблений вид мистецтва – наприклад, приємна для вуха класична музика чи вірші улюбленого поета.