Контракти.ua

4818  —  18.05.23
Гороскоп на 18 травня для всіх знаків зодіаку: день, коли доведеться повернутися з неба на землю
Гороскоп на 18 травня для всіх знаків зодіаку: день, коли доведеться повернутися з неба на землю

День, енергетика якого, образно кажучи, повертає нас із небес на землю – тобто змінює мрії та ілюзії на реальність.

Небажано зосереджуватись на минулому, яким би багатим подіями та емоційно наповненим воно не було, орієнтиром має служити завтрашній і – особливо – сьогоднішній день: найважливіше – отримувати задоволення від того, що відбувається зараз, а не того, що безповоротно минуло. Можна упорядковувати навколишній світ – насамперед на мікрорівні: прибираючи у своєму домі чи роблячи у ньому ремонт. Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 18 травня для Овнів

День, коли представникам вашого знака, доведеться "пожинати" те, що ви енний час тому "посіяли": добре, якщо у списку зробленого будуть значитися переважно добрі справи.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 18 травня для Тельців

Не варто переживати з приводу подій цього дня, які на перший погляд можуть здатися вам неприємностями: насправді вони змінять ваше життя на краще, у чому ви досить швидко переконаєтесь.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 18 травня для Близнят

Навіть якщо у вас накопичилося безліч побутових справ, що вимагають негайного втручання, краще на час їх відкласти, а сьогоднішній день присвятити відпочинку або приємному заняттю – наприклад, хобі.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 18 травня для Раків

Дослухаючись до свого внутрішнього голосу, намагайтеся не ставити його думку на чільне місце: сьогодні воно не є єдино правильним, тому не відхиляйте докази розуму.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 18 травня для Левів

День начебто призначений для благодійності, яку ви – з властивою вам широтою душі та жестів – любите та вмієте надавати, тому сьогодні не стримуйте себе: чим більше хорошого здійсните, тим краще.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 18 травня для Дів

Будь-яка справа, за яку ви сьогодні візьметеся, буквально приречена на успіх, тому треба працювати, не гаючи часу: втрачений у цей час шанс, найімовірніше, вже не повториться.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 18 травня для Терезів

Спілкуючись із людьми, які вас оточують, – навіть не найприємнішими, – намагайтеся тримати себе в руках: вийшовши зі стану спокою та душевної рівноваги, ви довго не зможете знову її знайти.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 18 травня для Скорпіонів

Велика ймовірність того, що сьогодні вам доведеться ухвалити важливе життєве або професійне рішення, намагайтеся відтермінувати цей процес хоча б на день — сьогодні велика ймовірність помилки.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 18 травня для Стрільців

Не варто відмовляти в допомозі другові, який сьогодні може звернутися до вас за нею: мине зовсім небагато часу, і його сприяння знадобиться вже вам – подумайте про це.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 18 травня для Козорогів

Займіться побутовими турботами, і від поганого настрою, який докучатиме вам від самого ранку, не залишиться і сліду — чому б не використовувати такий простий і ефективний спосіб.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 18 травня для Водоліїв

До пропозиції обійняти вищу посаду або перейти на іншу роботу необхідно поставитися з максимальною увагою: вона відкриє перед вами не лише фінансові, а й професійні перспективи.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 18 травня для Риб

Якщо з'явиться хоч найменша нагода взяти відгул, присвятіть день відпочинку на природі: там ви зможете відпочити не лише фізично, а й морально – ваші думки вишикуються у стрункий ряд.