Контракти.ua

2931  —  08.05.23
Гороскоп на 8 травня для всіх знаків зодіаку: дні, коли потрібно буде зробити важливі висновки
Гороскоп на 8 травня для всіх знаків зодіаку: дні, коли потрібно буде зробити важливі висновки

19-й місячний день, який триватиме майже дві календарні доби, стане відображенням наших дій попереднього періоду.

У цей час нічого не відбуватиметься просто так – все має свої причини і свій сенс, тому до будь-яких подій необхідно ставитися як до цінного досвіду, з якого потрібно зробити важливі висновки на майбутнє. Тим, хто робив злі вчинки, доведеться на власному досвіді переконатися, як це неприємно, а ті, хто робив добрі справи, можуть своєю чергою розраховувати на добро. Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 8 травня для Овнів

Роздратування, що виникає стосовно людей у вашому оточенні, потрібно сприймати з розумінням і терпінням: не варто бурхливо реагувати – щонайменше, ви матимете неадекватний вигляд.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 8 травня для Тельців

Здібності та можливості, які нададуть вам у цей час найвищі сили, необхідно використовувати виключно з доброю метою – будь-які злі вчинки обернуться проти вас самих.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 8 травня для Близнят

Спокусам, які можуть переслідувати вас цими днями, чинити опір буде складно, але можна і потрібно – у протилежному разі велика ймовірність зробити вчинки, про які згодом доведеться пошкодувати.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 8 травня для Раків

Нинішні дні необхідно присвятити відпочинку – погодьтеся, що останнім часом ви працювали на знос і сильно стомилися, а в такому стані діяти й далі – означає на корені занапастити нові проєкти.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 8 травня для Левів

Час – особливо понеділок – невдалий для реалізації серйозних проєктів, тому потрібно перенести їх на інший час, а поки зайнятися доведення до ладу старих – "завислих" – справ.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 8 травня для Дів

Найголовніше цими днями – поповнити запас енергії, яка завзято наближається до нуля: найкраще зайнятися улюбленою справою, але забувати про необхідність перебування на свіжому повітрі теж не варто.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 8 травня для Терезів

До чужих порад дослухатися небажано: навіть якщо їх даватимуть виключно з добрими намірами, корисними вони, найімовірніше, не виявляться, тож можна пропустити їх повз вуха.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 8 травня для Скорпіонів

Зірки наполегливо радять провести ці дні, незважаючи на те, що серед них є й один будній, у тиші та спокої: так ви зможете проаналізувати свої вчинки і налаштуватися на подальшу роботу.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 8 травня для Стрільців

Дні сприятливі для того, щоб відволіктися від насущних життєвих проблем і відновити сили, необхідні для успішної діяльності – так вам вдасться відпочити як морально, так і фізично.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 8 травня для Козорогів

У цей час спокуса зробити когось із близьких чи друзів знаряддям для досягнення своєї мети буде великою, проте робити цього не варто – згодом ви можете про це пошкодувати.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 8 травня для Водоліїв

Не варто призначати на ці дні переговори будь-якого – як професійного, так і особистого – характеру: порозумітися зі співрозмовниками не вдасться – навпаки, можна загнати домовленості у глухий кут.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 8 травня для Риб

Не варто влазити в суперечки, особливо якщо йдеться про близьких друзів чи коханих людей: свою правоту ви їм у цей час однаково не доведете – вас просто не почують, а стосунки можна зіпсувати надовго.