Контракти.ua

744  —  09.05.23
Галушки із твердого сиру та манки: смачно та просто
Галушки із твердого сиру та манки: смачно та просто

Мабуть немає нічого смачнішого та простішого за традиційні українські галушки.

Приготування цієї страви не потребує багато часу та складників. А виходить вона дуже смачною та поживною. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • молоко - 0,5 склянки
  • манна крупа - 2 ст. ложки
  • вершкове масло - 1 ст. ложка
  • яйця - 2 шт.
  • твердий сир - 50 г
  • сметана - 4 ст. ложки
  • сіль - за смаком

Приготування:

У невелику каструлю налийте молоко та доведіть до кипіння. У кипляче молоко обережно всипте манну крупу і постійно помішуючи ложкою, варіть хвилин 5-7. Готову кашу зніміть із вогню та дайте трохи охолонути.

Натріть твердий сир на великій терці і додайте у кашу. Збийте яйця і теж додайте до каші. Посоліть. Добре все перемішайте, щоб маса стала однорідною і розтав сир.

Чайною ложкою набирайте тісто та формуйте галушки. Відваріть їх у киплячій та трохи підсоленій воді. Готові ті галушки, які спливають на поверхню. Діставайте їх шумовкою.

Подавати сирні галушки найкраще гарячими із вершковим маслом та сметаною.

Смачного!

Статьи по теме
Галушки із твердого сиру та манки: смачно та просто
Галушки із твердого сиру та манки: смачно та просто

Мабуть немає нічого смачнішого та простішого за традиційні українські галушки.
18.02 — 385

Галушки із твердого сиру та манки: смачно та просто
Галушки із твердого сиру та манки: смачно та просто

Мабуть немає нічого смачнішого та простішого за традиційні українські галушки.
22.09.23 — 1057