Під час відвідин Львова блогер відкрив для себе українську кухню.
Американець, який вперше спробував справжнє українське сало та борщ, поділився своїми враженнями з підписниками. Пише ТСН.
Блогер sз Лос-Анджелеса з популярного YouTube-проекту “Geography Now” відвідав Україну та вперше скуштував сало.
Під час відвідин Львова він відкрив для себе українську кухню, яка його здивувала та фактично повністю збіглася з його гастрономічними смаками.
Перш ніж скуштувати сало, блогер заявив своїй аудиторії, що збирається зʼїсти “свинячий жир із зеленню”.
Американець сказав, що обожнює “жирну-прежирну солону їжу”, і тому сало йому вкрай сподобалося.
Також мандрівник спробував український борщ і сказав, шо "це неймовірно".
Нагадаємо, раніше повідомлялося, як українська кухня завойовує серця світових лідерів і наближає нашу перемогу.
Крім того, ми раніше інформували, що ЮНЕСКО остаточно внесла українську національну страву - борщ - до списку нематеріальної культурної спадщини, що потребує термінової охорони.