З весною частішають пікніки з друзями на природі. Головною стравою залишається шашлик.
Як маринувати шашлик, щоб він був м'яким — пише ТСН.ua.
В Мережі можна відшукати чимало рецептів, які розповідають, як правильно приготувати шашлик. Але якщо ви хочете замаринувати свинину так, щоб вона була соковитою, м'якою та дуже смачною, варто спробувати рецепт від шеф-кухаря. З таким м'ясом будь-який пікнік на природі точно вдасться.
Інгредієнти:
Як замаринувати шашлик, щоб він був м'яким:
Готовий шашлик можна сміливо смажити на свіжому повітрі. А якщо у вас немає такої можливості, можете скористатися мультиваркою. Для цього до каструлі мультиварки викладається м'ясо з цибулею, випаровуються залишки маринаду, а далі готується в режимі "М'ясо" 10 хвилин. До цього домашнього рецепту потрібно додати ще 100 мл молока, щоб отримати смачний соус. Після цього тушкуйте м'ясо під відкритою кришкою ще 5-7 хвилин.