Контракти.ua

1634  —  23.04.23
Де-не-де ще затримаються дощі, подекуди потепліє до +20°: прогноз погоди на 23 квітня
Де-не-де ще затримаються дощі, подекуди потепліє до +20°: прогноз погоди на 23 квітня

В регіонах буде хмарно з проясненнями.

У неділю, 23 квітня, погода в Україні місцями буде дощовою, але теплою. У деяких регіонах температура повітря підніметься до +20°. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Місцями в України дощитиме. Опади прогнозують на сході, півдні, на Дніпропетровщині, у Карпатах та прикарпатських областях. На решті території без істотних опадів. У центральних і південних областях вночі та вранці буде туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Вночі у більшості регіонів стовпчики термометрів покажуть +3-8° тепла. Вдень повітря прогріється до +13-18°. На Закарпатті, Львівщині та Одещині буде ще тепліше: температура підніметься до 20° тепла.

Прогноз погоди на Київщині

У регіоні 23 квітня буде хмарно з проясненнями, але без істотних опадів. Швидкість вітру становитиме 3-8 м/с.

Вночі в області прогнозують 3-8° тепла, а вдень - 13-18°. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 5-7° тепла, а вдень +15-17°.

Погода в Карпатах

На високогір'ї Карпат вночі опадів не буде. Втім, вже вдень - невеликий дощ. Температура повітря вночі близько 0°. Вдень повітря прогріється до + 6-11°.

Також в горах утримується небезпека сходження лавин. На високогір'ї Прикарпаття та східної частини Закарпаття вона буде значною, а на високогір'ї західної та центральної частини Закарпатської області - низькою. Туристів просять не йти в гори.

Нагадаємо, синоптики "Укргідрометцентру" інформували, що квітень в Україні буде теплим. Середня місячна температура повітря прогнозується від 9° до 13° тепла, що на 1-1,5 градуса вище за норму.