Контракти.ua

1152  —  23.04.23
Як смачно приготувати курячий бульйон — покроковий рецепт
Як смачно приготувати курячий бульйон — покроковий рецепт

Такий бульйон виходить дуже ароматним і смачним.

Курячий бульйон — це не тільки смачний продукт, а ще й дуже корисний. Він зігріє вас у холодний зимовий день і наситить організм. На перший погляд може здатися, що немає нічого простішого, ніж зварити подібний суп, але є деякі секрети, які слід знати, щоб зробити його ще смачнішим. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

курячі ніжки — 1 кг

вода — 2 л

цибуля — 1 шт.

морква — 1 шт.

лавровий лист — 2-3 шт.

чорний перець горошком — 6 шт.

запашний перець горошком — 6 шт.

часник — 2 зубчики

розмарин — 1 гілочка

сіль за смаком

зелена цибуля

петрушка

Приготування:

Залийте курку водою і доведіть до кипіння на слабкому вогні. Коли вода закипить, на її поверхні з'явиться піна — її потрібно прибрати ложкою. Тепер почекайте хвилин 5 і знову зніміть піну. Накрийте бульйон кришкою і варіть ще 20 хвилин.

Цибулину цілою відправте в каструлю з бульйоном. Також додайте моркву, розмарин, спеції і лавровий лист. Накрийте кришкою і проваріть на мінімальному вогні хвилин 30-40.

Перед подаванням прикрасьте його звареним круто курячим або перепелиним яйцем, попередньо розрізаним навпіл, дрібно нарізаною зеленою цибулею або петрушкою і, звісно ж, додайте відварну курку.

Смачного!