Такий бульйон виходить дуже ароматним і смачним.
Курячий бульйон — це не тільки смачний продукт, а ще й дуже корисний. Він зігріє вас у холодний зимовий день і наситить організм. На перший погляд може здатися, що немає нічого простішого, ніж зварити подібний суп, але є деякі секрети, які слід знати, щоб зробити його ще смачнішим. Пише ТСН.
Інгредієнти:
курячі ніжки — 1 кг
вода — 2 л
цибуля — 1 шт.
морква — 1 шт.
лавровий лист — 2-3 шт.
чорний перець горошком — 6 шт.
запашний перець горошком — 6 шт.
часник — 2 зубчики
розмарин — 1 гілочка
сіль за смаком
зелена цибуля
петрушка
Приготування:
Залийте курку водою і доведіть до кипіння на слабкому вогні. Коли вода закипить, на її поверхні з'явиться піна — її потрібно прибрати ложкою. Тепер почекайте хвилин 5 і знову зніміть піну. Накрийте бульйон кришкою і варіть ще 20 хвилин.
Цибулину цілою відправте в каструлю з бульйоном. Також додайте моркву, розмарин, спеції і лавровий лист. Накрийте кришкою і проваріть на мінімальному вогні хвилин 30-40.
Перед подаванням прикрасьте його звареним круто курячим або перепелиним яйцем, попередньо розрізаним навпіл, дрібно нарізаною зеленою цибулею або петрушкою і, звісно ж, додайте відварну курку.
Смачного!