Якщо після свят у вас залишилося багато варених яєць, які ніхто не їсть, приготуйте з них оригінальну закуску. Іноді вона запам'ятовується гостям більше, ніж основна страва.
Приготуйте фаршировані яйця з авокадо, гарантуємо, що ви подаватимете цю закуску на кожній вечірці, яку влаштовуєте, відтепер і назавжди. Пише ТСН.
Варені яйця очистіть і розріжте вздовж навпіл. Видаліть жовтки і помістіть їх у невелику миску.
Перекладіть авокадо в миску з жовтками і додайте лимонний сік, майонез, гірчицю та гострий соус (якщо використовуєте). Розімніть суміш виделкою до однорідності. Додати сіль та перець за смаком.
Викладіть суміш ложкою на половинки яєчних білків і прикрасьте кожну кількома зубчиками зеленої цибулі. Яйця можна подавати одразу або зберігати до доби у холодильнику в герметичному контейнері.