Контракти.ua

1033  —  18.04.23
Яйця, фаршировані авокадо: що робити, якщо ви не доїли крашанки
Яйця, фаршировані авокадо: що робити, якщо ви не доїли крашанки

Якщо після свят у вас залишилося багато варених яєць, які ніхто не їсть, приготуйте з них оригінальну закуску. Іноді вона запам'ятовується гостям більше, ніж основна страва.

Приготуйте фаршировані яйця з авокадо, гарантуємо, що ви подаватимете цю закуску на кожній вечірці, яку влаштовуєте, відтепер і назавжди. Пише ТСН. 

Складники

  • яйця — 10 шт.
  • авокадо — 1 шт.
  • лимонний сік — 1 столова ложка
  • майонез — 2 столові ложки
  • дижонська гірчиця — 1 столова ложка
  • гострий соус (за бажанням) — 1 чайна ложка
  • сіль та свіжомелений чорний перець
  • зелена цибуля — 2 столові ложки

Приготування

Варені яйця очистіть і розріжте вздовж навпіл. Видаліть жовтки і помістіть їх у невелику миску.

Перекладіть авокадо в миску з жовтками і додайте лимонний сік, майонез, гірчицю та гострий соус (якщо використовуєте). Розімніть суміш виделкою до однорідності. Додати сіль та перець за смаком.

Викладіть суміш ложкою на половинки яєчних білків і прикрасьте кожну кількома зубчиками зеленої цибулі. Яйця можна подавати одразу або зберігати до доби у холодильнику в герметичному контейнері.

Порада

  • Якщо ви готуєте заздалегідь, додайте зелену цибулю перед подаванням на стіл.
Статьи по теме
4 кухарів запитали, як зварити яйця з рідким жовтком: усі дали однакову відповідь
4 кухарів запитали, як зварити яйця з рідким жовтком: усі дали однакову відповідь

4 кухарів запитали, як зварити яйця з рідким жовтком: усі дали однакову відповідь.
01.12 — 3414

Як часто можна їсти яйця: які страви з них найкорисніші та найсмачніші
Як часто можна їсти яйця: які страви з них найкорисніші та найсмачніші

Скільки яєць можна з’їсти без шкоди для здоров’я, кому варто обмежити їхню кількість, які страви з яєць вважаються найкориснішими.
30.11 — 3610

Чому професійні кухарі ніколи не варять яйця після закипання: секрет ідеальної страви
Чому професійні кухарі ніколи не варять яйця після закипання: секрет ідеальної страви

Який метод варіння яєць забезпечує ніжний білок, яскравий жовток і зручне очищення? Такий простий лайфгак змінить ваші кулінарні звички назавжди.
29.11 — 5971