Контракти.ua

807  —  11.04.23
Запахло весною та дощами: синоптик дала прогноз до 12 квітня
Запахло весною та дощами: синоптик дала прогноз до 12 квітня

Наступної неділі, 16 квітня, християни східного обряду відзначатимуть Воскресіння Христове й синоптики вже розповіли, яка погода очікується того дня, а ось вівторок, 11-те квітня, буде досить незвичним, бо в південній частині країни, якій традиційно належить бути найтеплішою, буде холодно, у порівнянні з іншими областями.

Про це попередила синоптик Наталка Діденко. Пише apostrophe.ua.

За її інформацією, на півдні завтра протягом дня буде лише +9...+12 градусів, так само і у прикарпатських областях, а у Криму та Приазов'ї до +14 градусів.

На решті території України вдень +12...+16 градусів.

Дощі завтра пройдуть у південній частині, ввечері 11-го квітня підтягнуться до центральних областей. Трохи дощитиме на заході, але не суттєво, - зазначила Наталка Діденко.

На решті території України буде без опадів.

У Києві 11-го квітня температура повітря прогріється вдень до +15 градусів. без опадів, але вже у ніч на 12-те квітня на столичний регіон насуне дощова хмара.

На Великдень в Україні вночі очікується +5...+9 градусів, вдень +9...+12 градусів. Дощі більш ймовірні тільки в західних областях. Але оскільки тиждень лише розпочався, можливі уточнення, - не виключає синоптик.

Нагадаємо, що у Києві в ніч на Великдень змін дії комендантської години не буде.