Якщо ви шукаєте ідеальне тісто для пиріжків, спробуйте приготувати його з додаванням майонезу. Випічка виходить ніжною та хрумкою.
До складу тіста входять дріжджі, майонез, вода та борошно. Як начинку ми взяли смажену капусту. Пише ТСН.
Для тіста
Для начинки
У теплій воді розчиніть дріжджі, додайте цукор, майонез, сіль, просіяне борошно. Перемішайте та замісіть тісто. Якщо тісто прилипає, то руки змащуйте олією. Тісто перекладіть у миску, накрийте кухонним рушником. Поставте у тепле місце. За цей час воно має збільшитись удвічі-тричі.
Приготуйте капустяну начинку: подрібніть цибулю, натріть моркву на середній тертці та обсмажте на невеликій кількості олії п'ять хвилин до м'якості. Додайте нашатковану капусту, томатну пасту, сіль і тушкуйте начинку на повільному вогні 15 хвилин.
Коли тісто готове, розділіть його на 14 рівних шматочків, скочуючи в кульку, потім кожну розкатайте у коржик. Зверху викладіть капустяну начинку і защипніть краї. На розігрітій олії на середньому вогні, викладайте пиріжки швом донизу і обсмажуйте приблизно по дві хвилини з двох боків до золотистого кольору.