Навряд чи можна зустріти когось байдужого до млинців.
І зовсім необов'язково чекати на Масницю, щоб поласувати улюбленою стравою. Напечіть млинців вже сьогодні, приготуйте смачну та корисну начинку з печінки та потіште своїх домашніх такою вечерею. Пише ТСН.
Цибулю та моркву очистити, нарізати невеликими шматочками і смажити на олії до 10 хвилин.
Потім додати нарізану шматочками такої ж величини печінку і смажити ще 8-10 хвилин.
Обсмажену печінку з овочами остудити і разом зі звареними круто яйцями провернути через м'ясорубку.
Приготовлену масу посолити, поперчити, приправити мускатним горіхом і добре вимішати.
На кожен млинець викласти начинку, загорнути конвертиком і обсмажити на олії.
Млинці печіть за будь-яким рецептом, що прижився у вашій сім'ї, тільки не додавайте в тісто занадто багато цукру.
Печінку використовуйте будь-яку — індичу, курячу, телячу, яловичу або свинячу.
Нафаршировані печінкою млинці можна заморозити, а потім використовувати за необхідності, діставши їх з морозилки і одразу засмаживши.