Контракти.ua

1250  —  24.02.23
Млинці з печінкою
Млинці з печінкою

Навряд чи можна зустріти когось байдужого до млинців.

І зовсім необов'язково чекати на Масницю, щоб поласувати улюбленою стравою. Напечіть млинців вже сьогодні, приготуйте смачну та корисну начинку з печінки та потіште своїх домашніх такою вечерею. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • 12-14 млинців
  • 0,5 кг печінки
  • 3 цибулини
  • 2 моркви
  • 2 яйця
  • олія
  • мускатний горіх
  • чорний мелений перець
  • сіль

Приготування

Цибулю та моркву очистити, нарізати невеликими шматочками і смажити на олії до 10 хвилин.

Потім додати нарізану шматочками такої ж величини печінку і смажити ще 8-10 хвилин.

Обсмажену печінку з овочами остудити і разом зі звареними круто яйцями провернути через м'ясорубку.

Приготовлену масу посолити, поперчити, приправити мускатним горіхом і добре вимішати.

На кожен млинець викласти начинку, загорнути конвертиком і обсмажити на олії.

На замітку

Млинці печіть за будь-яким рецептом, що прижився у вашій сім'ї, тільки не додавайте в тісто занадто багато цукру.

Печінку використовуйте будь-яку — індичу, курячу, телячу, яловичу або свинячу.

Нафаршировані печінкою млинці можна заморозити, а потім використовувати за необхідності, діставши їх з морозилки і одразу засмаживши.