Контракти.ua

617  —  17.02.23
Погода в Україні зміниться: синоптик попередила про мокрий сніг та стрибки температури
Погода в Україні зміниться: синоптик попередила про мокрий сніг та стрибки температури

Синоптик Наталія Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у п'ятницю, 17 лютого.

Як передає "Хвиля", про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

Так, за словами Діденко, п'ятниця принесе мокрий сніг на південний схід, Донбас, Запоріжжя. Подекуди мокрий сніг пройде в північних областях.

"Здебільшого дощ очікується у західній частині. У центральних областях, більшості східних та південній частині України - без опадів. Температура повітря завтра буде від зими до весни", - спрогнозувала вона.

При цьому вночі на сході очікується 7-12 градусів морозу, на решті території стовпчики термометрів коливатимуться від 2 тепла до 4 морозу.

Протягом дня п'ятниці у західних областях та на півдні (крім Запоріжжя, де холоднувато) передбачається +4+9 градусів. На сході відчутно свіже, 0-3 градуси. На решті території України очікується 0+3 градуси.

У Києві у п'ятницю місцями буде мокрий сніг, часом дощ. Протягом дня температура повітря становитиме близько +2 градусів.

А от у суботу, як зазначила Діденко, погода буде активнішою – дощі, сильний вітер, але водночас потеплішає у Києві до +6+8 градусів. Надалі переважатиме волога погода.

Статьи по теме
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу

28 квітня у східних областях, а також Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській та Криму місцями пройде короткочасний дощ, очікують і грозу.
27.04 — 199