Контракти.ua

6545  —  15.02.23
Різке погіршення погоди. Що принесуть циклони та атмосферні фронти в Україну
Різке погіршення погоди. Що принесуть циклони та атмосферні фронти в Україну

З 14 по 23 лютого практично на всій території України очікуються складні погодні умови.

Активність циклонів та атмосферних фронтів призведе до погіршення погоди. Практично на всій території нашої країни пройдуть сильні опади, а поривчастий вітер та ожеледиця змусять бути особливо уважними на дорогах. Найбільша кількість опадів очікується на південному сході та сході України, а також у Полтавській та Дніпропетровській області. Пише nv.ua.

У Києві кілька днів з мінливою хмарністю та поривчастим вітром зміняться похмурою погодою з мокрим снігом та дощем. Денна температура від +1 до +6 градусів, нічна від -3 до +1 градуса.

У Дніпрі сильний вітер, мокрий сніг та дощ. Така погода більшою чи меншою мірою триматиметься практично до кінця місяця. Денна температура від -1 до +6 градусів, нічна від -4 до +2 градусів.

У Харкові сніг з дощем та вітер. Атмосферні фронти принесуть погоду з денним мінусом від 1 до 3 градусів в одні дні та плюсом до 2 градусів в інші. Нічна температура від 0 до -7 градусів.

В Одесі рвучкий вітер не вплине на зниження денної плюсової температури від +3 до +10 градусів. Опади у вигляді дощу та снігу будуть нечисленними. Нічна температура від -3 до +3 градусів.

У Львові кілька днів із мінливою хмарністю та хмарами зміняться дощами, місцями зі снігом та неприємним вітром. Денна температура від +1 до +8 градусів, нічна від -1 до +4 градусів.

Статьи по теме
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу

28 квітня у східних областях, а також Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській та Криму місцями пройде короткочасний дощ, очікують і грозу.
27.04 — 199