Контракти.ua

737  —  12.02.23
Мороз чи потепління. Які погодні зміни принесе середина лютого
Мороз чи потепління. Які погодні зміни принесе середина лютого

Мінлива погода переважно з невеликим денним плюсом, встановиться в Україні з вихідних і до кінця наступного тижня.

Нечисленні опади та холодний вітер поступово залишатимуть територію нашої країни — настає довгоочікуване потепління. І єдиним негативним моментом у цей час можна вважати атмосферні коливання, від яких страждають метеозалежні люди. Пише nv.ua.

У Києві весь тиждень буде похмурим, з нечисленними опадами. Сонце ненадовго вийде з-за хмар лише в середу. Денна температура цими днями від 0 до +4 градусів, нічна від -1 до -4 градусів.

У Харкові мінлива хмарність буде кілька днів, решту часу необхідно бути готовими до похмурих днів з опадами. Денна температура цього тижня становить від -3 до +2 градусів, нічна від 0 до -7 градусів.

В Одесі більшу частину тижня сонце показуватиметься через хмари. Декілька похмурих днів будуть теплими, з можливими нечисленними опадами. Денна температура цими днями від +2 до +5 градусів, нічна від -4 до +1 градуса.

У Дніпрі весь тиждень мінлива погода боротиметься з похмурою. Нечисленні опади не зіпсують настрою. Денна температура цього тижня становить від -1 до +2 градусів, нічна від -5 до 0 градусів.

У Львові на весь тиждень встановиться суха погода з мінливою хмарністю та затягнутим на весь день хмарами небом у деякі дні. Денна температура цими днями від +2 до +6 градусів, нічна від -4 до +1 градуса.