Контракти.ua

9507  —  12.02.23
В Україні різко погіршиться погода – прогноз синоптика
В Україні різко погіршиться погода – прогноз синоптика

Очікується сніг, мокрий сніг й навіть подекуди дощі.

Атмосферні фронти пройдуть з опадами Україною, починаючи з найближчої ночі й до вечора 12 лютого. Про це попередила синоптик Наталка Діденко у своєму Телеграм-каналі. Пише УНІАН.

"Сніг та мокрий сніг спочатку з'являться в західних та північних областях, потім посунуться на центр та Хврківщину, Одещину. Десь навіть дощитиме", - каже вона.

Вдень у неділю опади припиняться у більшості областей України, затримавшись лише на Запоріжжі, Луганщині, Донеччині, південних районах Харківщини та в Криму. Можливі штормові пориви вітру.

У неділю, 12 лютого, температура повітря у більшості областей вночі 0...-5 градусів морозу, вдень - відлига. У Києві вночі йтиме сніг, проте вдень опади малоймовірні, можливе сонечко. Та буде рвучкий вітер, стовпчики термометрів удень показуватимуть 0...+2 градуси.

За прогнозом синоптика, така синоптична ситуація триватиме до Стрітення, 15-го лютого.

Прогноз від Погода УНІАН на вихідні

Як повідомлялося, у найближчі вихідні, 11 і 12 лютого, погода в Україні різко зміниться. Температура підніметься, а разом з потеплінням прийдуть опади у вигляді снігу і мокрого снігу.

Статьи по теме
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу

28 квітня у східних областях, а також Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській та Криму місцями пройде короткочасний дощ, очікують і грозу.
27.04 — 199