Це простий спосіб урізноманітнити свій раціон.
Салат - це чудовий варіант обіду чи вечері, і приготувати його можна не лише зі свіжих овочі. Також чудово смакуватиме і салат із різними видами м'яса. Така страва виходить дуже поживною і корисною. Пише ТСН.
М'ясо та язик відваріть окремо до готовності. Язик має тонку шкірку, тому її потрібно зняти. Дайте охолонути.
Картоплю та буряк відваріть. Також з цією метою можна використовувати мультиварку або запекти овочі в духовці, попередньо замотавши їх у фольгу.
Відваріть яйця, дайте їм охолонути та відділіть жовтки від білків.
Наріжте відварене м'ясо, овочі та білки яєць соломкою. Перекладіть все у салатницю.
Заправте салат соусом та перемішайте. За бажанням можна додати улюблену зелень та спеції.
Варені жовтки перетріть виделкою, додайте до них цукор, гірчицю, сіль, олію та добре перемішайте. Додайте оцет та знову добре перемішайте.