Контракти.ua

814  —  04.02.23
Прогноз погоди на 4 лютого: в Україні похолодає, регіони накриє сніг, а подекуди будуть хуртовини
Прогноз погоди на 4 лютого: в Україні похолодає, регіони накриє сніг, а подекуди будуть хуртовини

В горах буде лавинна небезпека.

У суботу, 4 люого, в Україні стане трохи прохолодніше. Практично по всій території країни сніжитиме. На дорогах - ожеледиця. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах буде хмарно з проясненнями. В західних областях помірний, а на Закарпатті і Прикарпатті значний сніг та навіть нахуртовина. На решті території Ураїни буде невеликий сніг. У південній частині - невеликий мокрий сніг.  Вітер у західній частині північний, а на Лівобережжі - південно-східний, 7-12 м/с. На заході місцями пориви до 15-20 м/с.

Температура вночі буде 1-6° морозу. Вдень стовпчики терометрів покажуть від 3° морозу до 2° тепла. На півдні країни обіцяють до +5°.

Прогноз погоди на Київщині

В регіоні буде хмарно з проясненнями. Невеликий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Швидкість північного вітру - 7-12 м/с.

В Київській області температура повіря вночі буде 1-6° морозу, а вдень від 3° морозу до 2° тепла. У Києві вночі  стовпчики терометрів покажуть -3-5°, а вдень - близько 0°.

Погода в Карпатах

В Карпатах будуть сніг та хуртовина. Синоптики попереджають, що погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць. Вдень пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с. Протягом доби в регіоні буде 8° морозу.

Також синоптики попереджають про значну сніголавинну небезпеку на високогiр'ї Івано-Франківської, східної частини Закарпатської областей. У горах Львівської області - помірна сніголавинна небезпека.

"Можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях, окремих природних середніх та великих лавин. Радимо утриматися від походів на високогір'я", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, синоптик Віталій Постригань повідомив, що найближчими днями в Україні очікується морозна погода. Від початку нового тижня температура вночі сягатиме до 10° морозу, а вдень до -7°.

Статьи по теме
Коли в Україні потеплішає до +20: прогноз синоптикині
Коли в Україні потеплішає до +20: прогноз синоптикині

У всіх областях переважатиме суха та сонячна погода.
вчера, 09:17 — 356

Тепла погода заходить в Україну. Синоптик дала прогноз на 27 березня
Тепла погода заходить в Україну. Синоптик дала прогноз на 27 березня

Тепла погода починає нарешті заходити в Україну. Вже 27 березня, буде до +15 градусів. А протягом тижня прогріється аж до +20.
вчера, 07:41 — 190

В Україну йде потепління: завтра вдень до +15°
В Україну йде потепління: завтра вдень до +15°

В Україні в середу, 27 березня, опади не прогнозуються, у західних областях очікується сильний вітер, вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 10-15° тепла.
26.03 — 177