1328 — 21.01.23
Курячі ніжки у незвичайному паніруванні: вийдуть смачнішими, ніж у KFC
Як приготувати курячі ніжки, як у KFC: секрет у паніруванні.
Секрет популярності страв з KFC - в особливому паніруванні. Кажуть, що рецепт такого панірування тримається в найсуворішій таємниці, відомо лише, що для цього використовують 11 різноманітних трав і спецій. Пише ТСН.
Проте такі ж смачні, хрусткі курячі ніжки можна приготувати і вдома. Достатньо лише замаринувати птицю та використати один незвичайний продукт. Курячі ніжки вийдуть не лише соковитішими, ніж у KFC, а й кориснішими, адже страву не треба обсмажувати у фритюрі.
Інгредієнти для приготування ніжок
- на 2 кг курячих ніжок:
- сіль, паприка, сушений часник — по 2 ч. л,
- олія рослинна — 3 ст. л,
- борошно — 200 г,
- яйце — 4 шт.,
- картопляні чипси — 200 г.
Рецепт приготування ніжок
- Натріть ніжки сумішшю із солі, паприки, часнику, олії та залиште в теплі щонайменше на 40 хвилин.
- Після цього підготуйте три миски. В одній збийте яйця, до іншої насипте муку, а до третьої — чипсову крихту.
- Почергово занурте в них кожну ніжку та добре обваляйте їх у кожній мисці.
- Потім викладіть м'ясо на лист, застелений пергаментом.
- Поставте до розігрітої до 200 градусів духовки, запікайте 40 хвилин.