715 — 13.01.23
Не повірите, що кладуть у макарони в Італії: це не сир, і навіть не помідори
Навіть прості макарони можуть стати делікатесом, гідним найкапризнішого гурмана. Просто приготуйте їх за цим рецептом.
В основі приготування цієї пасти - незвичайне поєднання макаронів та цитрусових. А у поєднанні з гостротою цибулі, ця страва стає дійсно унікальною. Пише ТСН.
Інгредієнти для приготування пасти
- паста із твердих сортів пшениці - 320 г,
- оливкова олія - 70 мл,
- цибуля - 50 г,
- зелена цибуля, - 25 г,
- панірувальні сухарі - 40 г,
- свіжий апельсиновий сік - 160 мл,
- цедра апельсина -10 г.
Приготування пасти:
- Спочатку готуємо панірування. Для цього її слід обсмажити на олії так, щоб колір став трохи золотистим. Додайте в сухарі сіль, перець на смак, дочекайтесь, щоб панірування охолонуло.
- Цибулю поріжте соломкою і спасеруйте на сковороді з олією, поступово додаючи апельсиновий сік.
- Одночасно можна відварити макарони, щоб вони злегка пружинили.
- Підготовлену пасту змішайте з рештою інгредієнтів, додатково додавши цедру та перемішавши
Смачного.