Новорічний салат "з крабових паличок" на кожній кухні готують за своїм рецептом. Ми ж пропонуємо рецепт з ідеальними пропорціями, який задовольнить найвибагливіші смаки.
Своїми порадами поділилася українська кулінарка Alina FooDee. Пише rbc.ua
Натріть на дрібній тертці часник, додайте його до майонезу.
Очистіть огірки від шкірки і натріть на крупній тертці, підсоліть їх за смаком і перекладіть на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
Натріть сир на тертці. Наріжте крабові палички чи порвіть на волокна.
Поділіть яйця на жовтки і білки. Окремо натріть жовтки і білки. Підсоліть їх за смаком.
Сформуйте салат шарами, кожен перемазуючи невеликою кількістю майонезу: крабові палички, сир, огірок, кукурудза, білок і зверху посипте жовтком. Наш салат готовий!
Дайте салату просочитися в холодильнику на 1-2 години.