Контракти.ua

1331  —  23.12.22
Українці зустрінуть Різдво з дощами і мокрим снігом: прогноз на 25 грудня
Українці зустрінуть Різдво з дощами і мокрим снігом: прогноз на 25 грудня

Суха погода 25 грудня очікуються лише місцями на заході та південному заході України.

На Різдво, 25 грудня, в Україні очікується переважно похмура погода з великою кількістю дощів, а місцями - мокрим снігом. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на заході України дощі очікуються у Волинській та Рівненській областях. Також в цих областях і на Закарпатті буде похмуро, на решті території - невелика хмарність і без опадів. Температура протягом дня підніметься до +3°...+7°.

На півночі України 25 грудня повсюдно очікуються опади у вигляді дощів, а при зниженні температури - у вигляді мокрого снігу або просто снігу. Весь день буде похмуро, а небо затягнуть хмари. Температура буде близько +1°...+2°.

У центральних областях повітря прогріється до +2°...+4°. Тут також повсюдно очікуються дощі, місцями - сильні, у Черкаській області ймовірний мокрий сніг.

На сході України буде трохи тепліше. Тут стовпчики термометрів покажуть +3°...+5°. Також очікуються дощі, а при зниженні температури - мокрий сніг.

У південних областях буде найтепліше. Тут повітря прогріється до +5°...+7°. У Криму, Запорізькій та Херсонській областях очікуються дощі. На решті території - сухо, хмарно з проясненнями.

Погода на Новий рік

Новий рік 2023 українці можуть зустріти з "плюсами". Про це розповіла синоптик Наталія Діденко. "За попередніми прогнозами, в Україні 1 січня 2023 року буде без опадів і теплим", - сказала синоптик.

Про те, що погода на Новий рік буде відносно теплою свідчать і дані Погода УНІАН. За прогнозами, в більшості областей очікується від 0° до +2°, на півдні повітря прогріється до +5°, а в Криму - до +9°.