Завдяки моркві салат виходить дуже соковитим та з пікантним смаком.
У цьому салаті головний інгредієнт – куряча печінка, з якою чудово поєднуються сир, яйця та морква по-корейськи. Салат із відвареної курячої печінки – швидка, ситна та смачна закуска. У листковому вигляді він має красивий вигляд на святковому столі. Пише ТСН.
Печінку добре промийте. Очистіть від жиру, жил та жовчних проток. Ще раз добре промийте.
Воду доведіть до кипіння та викладіть у неї підготовлену печінку. Готувати на середньому вогні 10-15 хв, посоліть. Вийміть із води та остудіть. Яйця зваріть круто 10 хвилин.
Печінка, яйця, сир натріть на великій тертці в окремий посуд. Вершкове масло заздалегідь покладіть у морозилку. Зберіть листковий салат.
На дно салатника нанесіть тонкий шар майонезу і викладіть курячу печінку, злегка утрамбуйте, поперчіть. На печінку натріть вершкове масло на дрібну тертку і розподіліть по поверхні печінки. Потім натерті яйця змастіть майонезом. Наступні шари - сир, майонез, зверху викладайте моркву.
Поради:
Для формування салату можна використовувати кільце.