Якщо у вас електрична духовка, запечена курка може стати недоступною розкішшю. Але ми знаємо рецепт, завдяки якому курка буде ніжною та смачною, не гіршою, ніж із духовки.
Курка, приготовлена в каструлі, виходить напрочуд ніжною. Рецепт не вимагає тривалого приготування та великої кількості інгредієнтів. Пише ТСН.
Нагрійте масло у великій каструлі і обсмажте курку протягом 2 хвилин з кожного боку, всього обсмажування має тривати 10 хвилин. Відкладіть курку убік, посоліть її.
У каструлі залишиться трохи жиру, перемістіть його на сковорідку, якщо його замало, додайте масло і обсмажте на ньому цибулю, фенхель і моркву протягом 4-5 хвилин. Посолыть.
Покладіть обсмажені овочі в каструлю, потім додайте до них часник, чебрець і картоплю. У середині каструлі звільніть місце і помістіть курку грудкою вгору.
Налийте вино та бульйон і доведіть до кипіння. Накрийте кришкою каструлю і варіть 1 годину, іноді злегка перемішуючи овочі. Вимкніть вогонь і дайте курці відпочити під кришкою протягом 30 хвилин.
Вийміть курку і наріжте. Розігрійте овочі, додайте сіль та лимонний сік до смаку. Подавайте.