Контракти.ua

1126  —  04.12.22
Швидкий рулет із лаваша з крабовими паличками
Швидкий рулет із лаваша з крабовими паличками

Рулет з лаваша, як правило, подають до святкового столу у вигляді закуски. Як його приготувати, розповів кулінарний блогер Дмитро Дорошенко.

Це універсальна страва, яку можна урізноманітнити за допомогою соусів та начинки. Я пропоную вам приготувати швидкий рулет з крабовими паличками та сиром. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • 4 листи лаваша (25х50 см)
  • 4 варені яйця
  • 400 г печериць
  • 200 г твердого сиру
  • 200 г майонезу
  • 170 г крабових паличок (9 шт.)
  • 1 цибулина
  • олія для смаження
  • сіль, перець для грибів

Приготування:

1. Цибулю та промиті печериці нарізаємо кубиками. Обсмажуємо на олії спочатку цибулю, а потім до золотистості – гриби.

2. Яйця та крабові палички нарізаємо кубиками. Сир натираємо на великій тертушці.

3. Коли все готово, збираємо рулет. Лист лаваша змащуємо майонезом і викладаємо на нього натертий сир. Зверху укладаємо ще один лист лаваша з невеликим зміщенням, щоб під час скручування начинка не вивалювалася. Також змащуємо його майонезом та вкладаємо шар начинки. Я на другий лаваш викладаю яйця. Так само чинимо і з двома шарами, що залишилися, викладаючи крабові палички та підсмажені печериці.

4. Скручуємо лаваш з начинкою в тугий рулет, загортаємо в харчову плівку та ставимо в холодильник мінімум на годину. Перед подаванням нарізаємо рулет з лаваша з крабовими паличками та подаємо до святкового столу.