Контракти.ua

916  —  27.11.22
Якою буде погода у найближчі два тижні
Якою буде погода у найближчі два тижні

Поки що в Україні надходить тепле повітря, але довго "температурна ідилія" не триватиме

Схоже, листопад вирішив влаштувати українцям "вакханалію тепла": в країну продовжить надходити вологе і тепле повітря субтропічного походження з районів Закавказзя, і погода жодним чином не нагадуватиме суворі метеоумови останнього місяця осені. Але триватиме це, на жаль, недовго. Пише telegraf.com.ua.

У неділю, 27 листопада, на заході буде хмарно із проясненнями. Без істотних опадів. Лише у Прикарпатті та Карпатах невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -4...+1°С, вдень -2...+3°С.

У північних областях хмарно та сиро. Упродовж доби очікуються опади у вигляді дощу з переходом у сніг та мокрий сніг. Місцями налипання мокрого снігу. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря протягом доби -1…+4 °С.

У центральних областях пройдуть опади переважно у вигляді дощу із поступовим припиненням у другій половині дня. Подекуди можливий туман. Вітер східний із переходом на північний, 3 – 8 м/с. Температура повітря протягом доби +1…+6 °С.

У південній частині місцями пройдуть дощі (у Запорізькій та Херсонській областях). Вітер переважно північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+4°С, у Приазов’ї +3...+8°С. Вдень повітря прогріється до +4…+9°С.

На сході України упродовж доби пройдуть невеликі дощі. Подекуди можливий туман. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря протягом доби коливатиметься в межах +1…+6 °С.

Але оскільки все добре має звичку завершуватись, то й незвичайно "весняну" погоду з 1 грудня змінять холоди, попереджає синоптик Наталія Діденко. За її прогнозом, зниження температури повітря становитиме 2-4 градуси.

На похолодання з початком грудня натякають на сайті GisMeteo.

На думку фахівців, у Києві та області погода почне "псуватися" з останніх днів листопада.

У західних областях "мінус" стане відчутним до кінця першого тижня грудня.

У центральному регіоні мороз почне "кусатися" також до кінця першого календарного тижня останнього місяця року.

І навіть південні області не зможуть "розминутися" з похолоданням, яке посилиться завдяки пронизливим вітрам.

Нагадаємо, що раніше синоптики припустили, якому регіону "не пощастить" з погодою у грудні. Щоправда, пізніше вони трохи скоригували свій прогноз, і мешканці Дніпра, Полтави та Запоріжжя змогли зітхнути з полегшенням.

Статьи по теме
Коли в Україні потеплішає до +20: прогноз синоптикині
Коли в Україні потеплішає до +20: прогноз синоптикині

У всіх областях переважатиме суха та сонячна погода.
вчера, 09:17 — 356

Тепла погода заходить в Україну. Синоптик дала прогноз на 27 березня
Тепла погода заходить в Україну. Синоптик дала прогноз на 27 березня

Тепла погода починає нарешті заходити в Україну. Вже 27 березня, буде до +15 градусів. А протягом тижня прогріється аж до +20.
вчера, 07:41 — 190

В Україну йде потепління: завтра вдень до +15°
В Україну йде потепління: завтра вдень до +15°

В Україні в середу, 27 березня, опади не прогнозуються, у західних областях очікується сильний вітер, вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 10-15° тепла.
26.03 — 177