Контракти.ua

1200  —  26.11.22
На вихідних в Україні буде багато дощів і снігу
На вихідних в Україні буде багато дощів і снігу

Опади очікуються і в суботу, і в неділю.

Найближчими вихідними, 26 та 27 листопада, в Україні буде багато опадів у вигляді дощів, снігу та мокрого снігу. Температурні контрасти будуть поступово згладжуватися і до кінця тижня в більшості областей температура вдень буде на рівні -1°...+4°. Лише в окремих областях на південному сході буде тепліше. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, температура повітря вночі 0°, вдень +1°, сніг з дощем. У неділю вночі очікується 0°, а вдень також 0°, похмуро, суцільна хмарність.

У Львові в суботу вночі -3°, вдень +1°, похмуро, суцільна хмарність, мокрий сніг. У неділю вночі -1°, вдень +1°, похмуро, суцільна хмарність.

У Луцьку в суботу вночі -2°, вдень 0°, похмуро, суцільна хмарність, сніг з дощем. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, вночі -1°, вдень -1°.

У Вінниці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура повітря -1°...0°. У неділю температура буде -1°...+1, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У суботу в Одесі буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +3°, вдень +5°. У неділю - невелика хмарність, 0°...+4°.

У Харкові в суботу температура вночі складе +3°, вдень +4°, похмуро, суцільна хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть 0°...+3°, похмуро, сніг з дощем.

У Дніпрі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +6°, вдень +8°, дощ. У неділю температура становитиме +4°...+6°, похмуро, сильний дощ.

У Сімферополі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, +4°...+7°, невеликий дощ. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, +2°...+4°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує похмура погода, температура вночі +7°, вдень +9°. У неділю вночі очікується +5°, вдень +8°, похмуро, можливий невеликий дощ.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +5, вдень +7°. У неділю буде похмуро, невеликий дощ, вночі +4°, вдень +5°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +4°, вдень +6°. У неділю - похмуро, злива, температура становитиме +4°, вдень +3°.

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде хмарно з проясненнями, невеликий сніг, температура вночі -2°, вдень до 0°. У неділю вночі температура складе -2°, вдень стовпчики термометрів покажуть -2°, похмуро, невеликий сніг.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, вночі 0°, вдень +4°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність. Температура складе +3°...+1°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура до +3°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура +2°...0°, сніг з дощем.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +2°. У неділю - похмуро, невеликий дощ, +1°...+2°.

У Затоці в суботу-хмарно з проясненнями, вночі +4°, вдень +5°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +1°...+5°.

У Бердянську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура до +9°, дощ. У неділю - похмуро, температура +6°...+8°, невеликий дощ.

Статьи по теме
Два циклони йдуть до України: синоптик розказала, де та коли погіршиться погода
Два циклони йдуть до України: синоптик розказала, де та коли погіршиться погода

Найближчими днями на погоду в Україні впливатиме скандинавський циклон, а згодом надійде циклон з Балкан.
17.04 — 199

До +26, але дощитиме: якою буде погода в Україні 17 квітня
До +26, але дощитиме: якою буде погода в Україні 17 квітня

У середу, 17 квітня, майже по всій країні очікуються дощі. При цьому повітря місцями прогріється до +26.
17.04 — 181

В Україну йде сильне похолодання з дощами та грозами: де і коли зіпсується погода
В Україну йде сильне похолодання з дощами та грозами: де і коли зіпсується погода

Найближчий тиждень принесе нам нестійку погоду практично по всій країні.
16.04 — 284