Контракти.ua

747  —  16.11.22
До України йде похолодання зі снігом: синоптикиня попередила про погіршення погоди
До України йде похолодання зі снігом: синоптикиня попередила про погіршення погоди

До кінця тижня температура повітря знижуватиметься.

До України йде похолодання - з низькими температурами повітря і навіть опадами. Вже у середу, 16 листопада, у півночі та північному сході є ймовірність мокрого снігу. В інших регіонах можливий дощ. Пише ТСН. 

Про це повідомила народна синоптикиня Наталка Діденко.

"Поєднання вологості та холодного повітря переводить дощ у мокрий сніг, що логічно й зрозуміло. Опади пройдуть 16 листопада у західних областях України, у північних, в другій половині - у центральній частині, на Харківщині та Одещині", - написала вона.

Натомість на у Луганській, Донецькій, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях та в Криму буде без істотних опадів.

Мокрий сніг у середу ввечері, 16 листопада, можливий і в столиці.  "У Києві 16-го листопада очікується холодна волога погода з температурою повітря близько +5 градусів. Пройде дощ, ввечері можливий мокрий сніг", - повідомила Діденко.

За її словами, надалі температура повітря знижуватиметься. Щобільше - "до кінця тижня побільшає "мінусів".

Як повідомляломя, сніг та морози до мінус 5-11° вдарять в Україні вже цього місяця. Грудень майже увесь буде з мінусом і вдень, і вночі. Водночас вночі в середині місяця температура опускатиметься до мінус 16-17° та навіть 20° на півночі країни.

Статьи по теме
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу

28 квітня у східних областях, а також Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській та Криму місцями пройде короткочасний дощ, очікують і грозу.
27.04 — 199