Контракти.ua

5022  —  11.11.22
Українців чекає зміна погоди з дощами і коливаннями температур
Українців чекає зміна погоди з дощами і коливаннями температур

Прогноз погоди в Україні до кінця тижня.

До кінця тижня погода в Україні буде нестабільною. Очікуються невеликі коливання температури, а також перейодичні дощі. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, перед вихідними, 11 листопада, дощі очікуються в Сумській, Житомирській та Хмельницькій областях. Також опади накриють частину центральних областей і зачеплять Одеську.

На сході України стовпчики термометрів покажуть +7°...+10°, на півночі і в центральних областях буде +8°...+10°, на півдні повітря прогріється до +9°...+12°, а найтепліше буде в західних областях - до +10°...+13°.

У суботу, 12 листопада, в Україні очікується підвищення температури. Так, на сході потеплішає до +9°...+10°, на півночі повітря прогріється до +11°. У центральних областях очікується до +12°, на півдні стовпчики термометрів покажуть +11°...+ 13°, а на заході буде до +11°...+14°. Без опадів.

Завершиться тиждень невеликим похолоданням, яке накриє західні області України. Так, на сході України температура продовжить підвищуватися, буде +10°...+12°.

+11°...+12° буде в центрі та на півдні України. У північних областях повітря прогріється до +13°, а на заході країни похолоднішає до +9°...+11°.

Дощі повернуться. 13 листопада покапає на північному заході, Вінницькій та Донецькій областях.

Зміна погоди в Україні - що кажуть синоптики

За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, до кінця тижня погода в Україні трохи зміниться. Зокрема, очікуються невеликі періодичні дощі та посилення вітру. "Вітер у суботу південно-західний, 5-10 м/сек, у неділю очікується його посилення до 9-14 м/сек, вдень на Лівобережжі окремі пориви до 15-20 м/сек", - попередив синоптик.

Потепління, яке в послоедние дні накрило Україну, триватиме недовго. За словами синоптика Наталії Діденко, вже наступного тижня в Україні прийде похолодання.

Статьи по теме
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу

28 квітня у східних областях, а також Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській та Криму місцями пройде короткочасний дощ, очікують і грозу.
27.04 — 199