Форшмак має безліч варіантів приготування, але як готувати цю диво-намазку з оселедця за справжнім єврейським рецептом, знає небагато хто.
Рецептом поділився Сергій Поканевич, український шеф-кухар, бренд-шеф кількох одеських ресторанів. Пише rbc.ua.
Шеф пропонує додати у страву яблука, але не прості, а мочені.
Відваріть яйця, підсушіть хліб.
Вершкове масло і очищений оселедець пропустіть через м'ясорубку. Те ж саме треба зробити з яблуками, маслом, хлібом, курячими яйцями.
Додайте сіль і чорний молотий перець.
Перемішайте форшмак і ще раз перекрутіть його на м'ясорубку ще раз.
Те ж саме можна зробити в блендері.
Поставте форшмак в холодильник хоча би на дві години.
Смачного!