Контракти.ua

442  —  07.11.22
Крім планових, сьогодні можуть бути і аварійні відключення електроенергії, – Укренерго
Крім планових, сьогодні можуть бути і аварійні відключення електроенергії, – Укренерго

Із 6 ранку і до кінця доби запроваджено планові відключення електроенергії в Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській областях.

Це повʼязано з руйнуваннями енергетичної інфраструктури після атак ракет і безпілотників, що відбулися 10, 11, 17, 22 жовтня і 2 листопада. Про це повідомили в Телеграм Укренерго.

"Будуть діяти й екстрені аварійні відключення в окремих областях. Їх будуть запроваджувати обленерго у випадку, якщо дефіцит буде більшим, ніж закладено в графіки. У випадку запровадження аварійних відключень електроенергія може зникати раніше від плану, а обмеження споживання тривати довше", – зазначили в компанії.

Заощадливе споживання електроенергії допоможе втримати баланс в енергосистемі та не допустити аварійних пошкоджень електромереж через перенавантаження.

Нагадаємо, YASNO вчора попередило, що 7 листопада в Києві можливі не лише планова, а й екстрені відключення електроенергії.

Статьи по теме
Ворог вперше за 6 місяців атакував енергооб’єкти в Україні, – Укренерго
Ворог вперше за 6 місяців атакував енергооб’єкти в Україні, – Укренерго

Компанія “Укренерго” повідомляє, що сьогодні, 21 вересня, через наслідки першої за 6 місяців ворожої атаки, є пошкодження енергооб’єктів в західному та центральному регіонах. Було частково знеструмлено споживачів в Рівненській та Житомирській областях.
21.09.23 — 385

Енергосистема працює, але в окремих областях є обмеження електропостачання, -
Енергосистема працює, але в окремих областях є обмеження електропостачання, - "Укренерго"

Після ракетної атаки росіян енергосистема України працює, але в окремих областях є обмеження електропостачання.
09.03.23 — 432

Коли ситуація зі світлом в Одесі покращиться: в
Коли ситуація зі світлом в Одесі покращиться: в "Укренерго" дали прогноз

Ситуація зі світлом в Одесі та Одеському районі може покращитися з п'ятниці, 10 лютого. Зараз фахівці зосередилися на ремонті одного з головних енергетичних об'єктів регіону.
05.02.23 — 477