Контракти.ua

477  —  05.02.23
Коли ситуація зі світлом в Одесі покращиться: в "Укренерго" дали прогноз
Коли ситуація зі світлом в Одесі покращиться: в

Ситуація зі світлом в Одесі та Одеському районі може покращитися з п'ятниці, 10 лютого. Зараз фахівці зосередилися на ремонті одного з головних енергетичних об'єктів регіону.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову правління НЕК "Укренерго" Володимира Кудрицького під час брифінгу.

""Укренерго" у посиленому режимі веде відновлення всіх енергооб'єктів, які постраждали в Одеській області внаслідок атак. Ми сфокусувалися на одному з них, який дозволить в найкоротші терміни відновити більш-менш нормально електропостачання міста та Одеського району. За нашими прогнозами, до кінця наступного робочого тижня ми повинні закінчити ці роботи", - сказав він.

Кудрицький наголосив, що після закінчення ремонту на одному з об'єктів ситуація зі світлом повинна покращитися. За його словами, світла в Одесі та Одеському районі вже з п'ятниці повинно бути більше. Це своєю чергою дозволить покращити графіки відключень.

"Це дасть покращення з точки зору графіків відключення електроенергії для споживачів Одеси та Одеського району", - сказав він.

Водночас голова "Укренерго" додав, що фахівці будуть намагатися швидше відновити енергетику, але ситуація також залежить від подальших атак ворога.

Крім того, Кудрицький наголосив, що ремонт на інших енергетичних об'єктах в Одеській області буде продовжуватися, проте перший ефект очікують отримати у п'ятницю.

Статьи по теме
Ворог вперше за 6 місяців атакував енергооб’єкти в Україні, – Укренерго
Ворог вперше за 6 місяців атакував енергооб’єкти в Україні, – Укренерго

Компанія “Укренерго” повідомляє, що сьогодні, 21 вересня, через наслідки першої за 6 місяців ворожої атаки, є пошкодження енергооб’єктів в західному та центральному регіонах. Було частково знеструмлено споживачів в Рівненській та Житомирській областях.
21.09.23 — 385

Росія випустила по Одесі 19 ракет різних типів, половину збили
Росія випустила по Одесі 19 ракет різних типів, половину збили

Російські окупанти в ніч на 23 липня випустили по Україні 19 ракет різних типів, зокрема і балістику. Сили ППО збили майже половину з них.
23.07.23 — 318

Енергосистема працює, але в окремих областях є обмеження електропостачання, -
Енергосистема працює, але в окремих областях є обмеження електропостачання, - "Укренерго"

Після ракетної атаки росіян енергосистема України працює, але в окремих областях є обмеження електропостачання.
09.03.23 — 432