Контракти.ua

432  —  09.03.23
Енергосистема працює, але в окремих областях є обмеження електропостачання, - "Укренерго"
Енергосистема працює, але в окремих областях є обмеження електропостачання, -

Після ракетної атаки росіян енергосистема України працює, але в окремих областях є обмеження електропостачання.

Про це повідомляє пресслужба НЕК “Укренерго”.

“Всю ніч ми у диспетчерському центрі “Укренерго” намагалися стабілізувати енергосистему під час ракетної атаки. Констатуємо, що ворог не досягнув своїх основних цілей: енергосистема працює, вона не погашена, не сколапсувала. Але, на жаль, у багатьох регіонах є пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури. Є пошкодження як теплових станцій, так і підстанцій Укренерго, через що в окремих областях є обмеження електропостачання”, - сказав голова правління НЕК “Укренерго” Володимир Кудрицький в ефірі телемарафону.

За його словами, йде робота над відновленням енергоживлення всіх регіонів.

“В деяких регіонах це вдасться досить швидко, в деяких – потрібно буде більше часу, оскільки руйнування дуже значні. Остаточна оцінка завданої шкоди ще триває. Точніші терміни відновлення по кожній області зможемо сказати до кінця дня”, - сказав він.

Володимир Кудрицький додав, що енергетики будуть працювати без упину 24/7, щоб 100% споживачів якомога швидше отримали надійне енергоживлення.

Статьи по теме
ГУР про нічну атаку РФ: удари завдаються саме по цивільних об’єктах
ГУР про нічну атаку РФ: удари завдаються саме по цивільних об’єктах

У Головному управлінні розвідки МО України вважають, що ціллю російських атак в Україні є саме цивільна інфраструктура. Ворог робить це для того, щоб посилити гуманітарні проблеми в країні.
11.04 — 155

Росія почала втрачати під час запуску свої найкращі ракети, - британська розвідка
Росія почала втрачати під час запуску свої найкращі ракети, - британська розвідка

Росія втратила під час запуску свою найкращу ракету. Несправність могла бути спричинена проблемами у виробництві через санкції.
09.04 — 194

Буданов: Росія накопичила
Буданов: Росія накопичила "Калібри" для ударів по Україні

Російський флот накопичував крилаті ракети "Калібр" для нових ударів по Україні. Ймовірно, ворог невдовзі здійснить атаку "Калібрами" по території України.
31.03 — 181