Контракти.ua

1323  —  05.11.22
Перші вихідні листопада принесуть в Україну похолодання і трохи дощів
Перші вихідні листопада принесуть в Україну похолодання і трохи дощів

Місцями вночі температура опускатиметься до -1°...+1°.

У перші вихідні листопада, 5 і 6 листопада, в Україні буде прохолодно. Очікуються переіодичні дощі, проте опади будуть несильними. До кінця тижня температура трохи знизиться, в більшості областей буде +5°...+8°, лише на заході та півдні буде тепліше. Вночі температура на Лівобережжі опускатиметься до -1°...+1°. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура повітря вночі +1°, вдень +10°. У неділю вночі очікується +4°, а вдень - до +8°, також похмуро.

У Львові в суботу вночі +6°, вдень +12°, хмарно з проясненнями. У неділю вночі +9°, вдень +10°, похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ.

У Луцьку в суботу вночі +4°, вдень +11°, похмуро, суцільна хмарність. У неділю-похмуро, суцільна хмарність, вночі +9°, вдень +10°, дощ.

У Вінниці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура повітря +6°...+11°, легкий дощ. У неділю температура буде +6°...+8°, невелика хмарність, дощ.

У суботу в Одесі буде хмарно з проясненнями, температура вночі +11°, вдень +14°. У неділю - хмарно з проясненнями, +8°...+12°.

У Харкові в суботу температура вночі складе +1°, вдень +5°, невелика хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть 0°...+5°, похмуро, суцільна хмарність.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі +1°, вдень +10°. У неділю температура становитиме -1°...+7°, хмарно з проясненнями.

У Сімферополі в суботу-хмарно з проясненнями, +4°...+14°. У неділю - хмарно з проясненнями, +4°...+11°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує хмарна погода з проясненнями, температура вночі +2°, вдень +9°. У неділю вночі очікується 0°, вдень +7°, хмарно з проясненнями.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +3, вдень +6°. У неділю буде похмуро, вночі +1°, вдень +15°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +3°, вдень +6°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме 0°, вдень +5°.

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +5°, вдень до +11°. У неділю вночі температура становитиме +6°, вдень стовпчики термометрів покажуть +9°, похмуро, суцільна хмарність.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, вночі +6°, вдень +11°, дощ. У неділю-похмуро, невеликий дощ. Температура складе +8°...+11°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, температура до +10°, дощ. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура +8°...+9°, дощ.

У Сваляві 5 листопада очікується похмура погода, до +13°, невеликий дощ. У неділю-хмарно з проясненнями, +9°...+13°, дощ.

У Затоці в суботу-хмарно з проясненнями, вночі +12°, вдень +16°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +11°...+13°.

У Бердянську в суботу буде невелика хмарність, температура до +11°. У неділю - похмуро, температура 0°...+8°.

Статьи по теме
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу

28 квітня у східних областях, а також Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській та Криму місцями пройде короткочасний дощ, очікують і грозу.
27.04 — 199