Контракти.ua

488  —  26.10.22
В Україні очікується потепління та дощі: прогноз погоди на 26 жовтня
В Україні очікується потепління та дощі: прогноз погоди на 26 жовтня

Синоптики поділилися актуальним прогнозом погоди в Україні.

Синоптики поділилися прогнозом погоди на 26 жовтня. Україну накриють дощі, а температура повітря збільшиться. Пише meta.ua.

Прогноз погоди в Україні на 26 жовтня

В центральній Україні опадів не передбачається, окрім Полтавської та Дніпропетровської областей. Температура повітря вдень у центральних областях коливатиметься від +12 до +16 °С, а вночі від +8 до +12 °С.

У західних областях України без опадів. Денна температура повітря складе від +12 до +16 градусів за Цельсієм, а нічна температура коливатиметься від +6 до +10 °С.

На півночі України без опадів, крім Сумської та Чернігівської областей. Там очікуються дощі. Стовпчики термометрів покажуть температуру повітря вдень від +10 до +14 градусів Цельсія, а вночі від +6 до +10 °С.

У східних регіонах України очікуються дощі. Температура повітря вдень становитиме від +9 до +13 °С, а вночі від +6 до +10 °С.

У південних областях України очікуються дощі, крім Одеської та Миколаївської областей. Там опадів не передбачається. Денна температура повітря становитиме від +15 до +19 градусів Цельсія, а нічна температура коливатиметься від +9 до +13 °С.

У Києві опадів не передбачається. Денна температура повітря становитиме від +11 до +14 градусів Цельсія, а нічна температура коливатиметься від +7 до +10 °С.

Раніше синоптики розповіли, чи будуть взимку в Україні сильні морози. Українцям не слід боятися тривалих морозів цієї зими.

Статьи по теме
У четвер погода в Україні зміниться
У четвер погода в Україні зміниться

Сонця в Україні побільшає, а дощі покинуть нашу країну.
вчера, 15:37 — 211

Європейський циклон з повенями втратив силу і до України не дійде - синоптики
Європейський циклон з повенями втратив силу і до України не дійде - синоптики

Речниця Укргідрометцентру Наталія Птуха заявила, що циклон, який вирував у Центральній Європі, втратив силу і до території України вже не дійде.
вчера, 14:18 — 186

На початку тижня прогнозують до +28°
На початку тижня прогнозують до +28°

Україні на початку тижня прогнозують до +28°.
16.09 — 215