Контракти.ua

702  —  24.10.22
Всеукраїнський рух «Єдині» відкриває реєстрацію учасників на сьомий, присвячений Дню української писемності та мови онлайн-курс
Всеукраїнський рух «Єдині» відкриває реєстрацію учасників на сьомий, присвячений Дню української писемності та мови онлайн-курс

Всеукраїнський рух «Єдині» відкриває реєстрацію учасників на сьомий, присвячений Дню української писемності та мови онлайн-курс, що допомагає перейти на українську мову.

Старт занять — 7 листопада. 

Проєкт «Єдині» створений за участі Ініціативи Навчай українською та ГО Українська гуманітарна платформа за підтримки Уповноваженого із захисту української мови.

«Єдині» — це 28 днів підтримки у переході на українську, проєкт результативно рухається до амбітної мети — допомогти 1 мільйону людей перейти на українську до кінця 2024 року!

Учасників кожного курсу підтримують зірки та лідери думок на вебінарах “Єдині”.

«Коли  я познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком ми обидвоє навіть не підозрювали, що походимо з російськомовних родин. Але українська мова для нас стала мовою кохання, мовою життя, Марічка Падалко, телеведуча.

«Якщо всі українці будуть розмовляти українською культура України однозначно стане багатшою. Мова є невід'ємною умовою становлення нас як нації. Я не можу і не хочу використовувати російську мову, тому що не хочу мати нічого спільного з тою країною та нацією, яка знищує Україну», Андрій Федорів, український маркетолог, засновник Fedoriv Group.

Кожен учасник курсу отримує:

- щоденні завдання та навчальні матеріали;

- вебінари та онлайн-лекції;

- розмовні клуби у зручному форматі (онлайн чи офлайн);

- аудіоматеріали для кращого засвоєння знань;

- спеціальні відзнаки для найактивніших учасників спільноти;

- Friendly-чати для спілкування українською у вузькому колі.

 

Долучитися може кожен з будь-якої точки світу.

Початок курсу — перший понеділок кожного місяця.

Участь — абсолютно безкоштовна!

Форма реєстрації:

https://yedyni.org/

 

Переможна статистика проєкту «Єдині»:

За пів року маємо відчутні здобутки: 40 000 тисяч учасників перейшли на українську. Розмовні клуби «Єдині»  працюють у 26 містах та ТГ, 154 викладачів-модераторів, 300 волонтерів беруть участь в організації курсу та 30 зірок та блогерів підтримали «Єдині» у соціальних медіа.

 

Партнери проєкту:

 

Western NIS Enterprise Fund

«Western NIS Enterprise Fund» (WNISEF) — перший в Україні та Молдові регіональний фонд прямих інвестицій, який має понад 20 років досвіду успішного інвестування у підприємства малого та середнього бізнесу.

 

Vodafone Ukraine, Українсько-польський центр освіти «UniverPL», Young Business club бізнес-клуб для молодих підприємців, Український культурний фонд, Центр підтримки «Я — Маріуполь», ВГО «Українська бібліотечна асоціація», Київський міський Центр гендерної рівності, запобігання та протидії насильству, Call center Adelina, ДУ «Центр Пробації».

Амбасадори проєкту: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька, Павло Вишебаба, Ірена Карпа, Світлана Ройз, Євген Клопотенко, Юлія Янчар, Анна Трінчер, Аліна Шаманська, Ліда Лі, Наталка Карпа, Маша Себова, Аня Оліцька, Жан Беленюк, Ірма Вітовська.

 

https://yedyni.org/

https://www.facebook.com/yedyni/

https://www.facebook.com/teach.in.ukrainian

https://www.instagram.com/teach.in.ukrainian