Зараз, коли продукти стрімко дорожчають, є сенс робити запаси.
Шеф-кухарка Анна Вільямс поділилася з Мirror порадами щодо заморожування та розморозить вершкового масла, завдяки яким воно може зберігатися до року без втрати смаку та якості. Пише ТСН.
Заморожувати масло абсолютно безпечно. Головне, як і у разі з більшістю речей, які поміщають у морозильник, переконатися, що воно герметично упаковане. Якщо ви придбали великий брикет вершкового масла, краще загорнути його в пергаментний папір, а потім помістити в герметичний контейнер.
Термін зберігання масла в морозильній камері залежить від типу масла. Несолоне масло досить добре зберігається протягом чотирьох-шести місяців, солоне може зберігатися до року.
Вона додала, що розморожувати вершкове масло також просто. Якщо вам потрібно дуже швидко розморозити масло, ви можете зробити це в мікрохвильовій печі, використовуючи інтервали в десять секунд, хоча, за словами шеф-кухаря, найкращий спосіб розморозити його в холодильнику, якщо дозволяє час.
Головна порада: якщо ви не плануєте щоразу використовувати велику кількість масла, наріжте його кубиками перед заморожуванням, а потім просто використовуйте за необхідності.