2155 — 30.09.22
Готуємо дуже смачні і швидкі котлети з печінки, для яких не потрібна м'ясорубка
Котлети з печінки - знахідка для тих, хто любить цей субпродукт. Їх можна готувати, навіть якщо у вас немає м'ясорубки. Мінімум інгредієнтів, зусиль, а на виході ви отримаєте ідеальний результат.
Рецептом "печіночників" поділилася відомий фуд-блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.
Інгредієнт:
- Печінка куряча - 500-600 г
- Яйце - 2 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Борошно - 2-3 ст. л. (по густоті фаршу)
- Сіль, чорний мелений перець - за смаком
Покрокове приготування страви
- Наріжте печінку на дрібні кубики. Можна попередньо трохи підморозити, тоді вона простіше нарізається.
- Також наріжте цибулю на дрібні кубики.
- Змішайте печінку, цибулю, яйця і борошно. Посоліть і поперчіть за смаком.
- Обсмажуйте на вогні нижче середнього по 3 хвилини з кожного боку. При смаженні можна накривати кришкою, тоді цибуля розм'якшиться, і котлетки пропаряться.
Наші ідеальні печінкові котлетки готові до вживання!