Контракти.ua

1922  —  30.09
Готуємо дуже смачні і швидкі котлети з печінки, для яких не потрібна м'ясорубка
Готуємо дуже смачні і швидкі котлети з печінки, для яких не потрібна м'ясорубка

Котлети з печінки - знахідка для тих, хто любить цей субпродукт. Їх можна готувати, навіть якщо у вас немає м'ясорубки. Мінімум інгредієнтів, зусиль, а на виході ви отримаєте ідеальний результат.

Рецептом "печіночників" поділилася відомий фуд-блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Інгредієнт:

  • Печінка куряча - 500-600 г
  • Яйце - 2 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Борошно - 2-3 ст. л. (по густоті фаршу)
  • Сіль, чорний мелений перець - за смаком

Покрокове приготування страви

  1. Наріжте печінку на дрібні кубики. Можна попередньо трохи підморозити, тоді вона простіше нарізається.
  2. Також наріжте цибулю на дрібні кубики.
  3. Змішайте печінку, цибулю, яйця і борошно. Посоліть і поперчіть за смаком.
  4. Обсмажуйте на вогні нижче середнього по 3 хвилини з кожного боку. При смаженні можна накривати кришкою, тоді цибуля розм'якшиться, і котлетки пропаряться.

Наші ідеальні печінкові котлетки готові до вживання!