Контракти.ua

990  —  14.09.22
Прогноз погоди на 14 вересня: в Україні очікується потепління
Прогноз погоди на 14 вересня: в Україні очікується потепління

Упродовж доби на Лівобережжі країни можливі короткочасні локальні дощі.

За прогнозом синоптиків, 14 вересня до України прийде незначне потепління. Упродовж доби на Лівобережжі країни можливі короткочасні локальні дощі.

Прогноз погоди в Україні на 14 вересня у регіонах

У центральній Україні хмарно, дощі. Лише на Вінниччині не буде опадів. Температура повітря вдень коливатиметься від +16 до +20°С, а вночі від +7 до +10°С.

У західних областях очікується похмура погода, дощі. Лише у Хмельницькій та Чернівецькій областях буде сухо. Денна температура повітря становитиме від +18 до +22 градусів за Цельсієм, а нічна температура коливатиметься від +8 до +11°С.

На півночі України буде хмарно із проясненнями, дощі. Опади не передбачаються у Київській та Житомирській областях. Стовпчики термометрів покажуть температуру повітря вдень від +16 до +19 градусів за Цельсієм, а вночі від +7 до +10°С.

У східних регіонах України очікується хмарна погода, дощі. Температура повітря вдень становитиме від +15 до +20°С, а вночі від +7 до +10°С.

У південних областях України невелика хмарність, без опадів. Денна температура повітря становитиме від +17 до +22 градусів Цельсія, а нічна температура коливатиметься від +9 до +12 °С.

У Києві буде мінлива хмарність, без опадів. Денна температура повітря складе від +17 до +20 градусів Цельсія, а нічна температура коливатиметься від +8 до +11°С.

Раніше ми повідомляли, якою в Україні буде погода у вересні. За прогнозом синоптиків, на початку вересня в Україні буде посуха, а потім холодно, країну накриють дощі.