Контракти.ua

734  —  29.07.22
Онук Софії Ротару після невдалої спроби втекти до Молдови з України виїхав до Франції
Онук Софії Ротару після невдалої спроби втекти до Молдови з України виїхав до Франції

Онук співачки Софії Ротару Анатолій Євдокименко засвітився у столиці Франції Парижі.

Онук легендарної співачки Софії Ротару Анатолій Євдокименко, схоже, таки зумів виїхати до столиці Франції – Парижа. Пише ТСН. 

Так, у сторіз своєї сторінки в Instagram парубок розмістив декілька знімків, на яких видно Ейфелеву вежу та вулиці Парижа. Ці фотографії Євдокименко ніяк не прокоментував, так само не повідомив, як йому вдалося виїхати з України.

Зазначимо, що на початку повномасштабного вторгнення  Росії на територію України онук та син Софії Ротару перебували в Україні. Втім, за місяць стало відомо, що 7 березня, була затримана група з дев'яти чоловіків, які намагалися втекти до Молдови на човні і незаконно перетнути державний кордон України.

Їх зупинили на ділянці україно-молдовського кордону в Могилів-Подільському. Серед групи були й родичі відомої співачки Софії Ротару – її син Руслан Євдокименко та онук Анатолій.

У чоловіків був провідник з місцевих. Серед затриманих було 8 громадян України призовного віку та громадянин Молдови. Чоловіки намагалися човном переправитися до сусідньої країни. Їх усіх затримали прикордонники.