Контракти.ua

2055  —  28.07.22
Валюха з серіалу "Свати" засудила «онуку» Ганну Кошмал та назвала її підлою і невдячною
Валюха з серіалу

Акторка Тетяна Кравченко, відома роллю Валюхи у серіалі "Свати" прокоментувала антивоєнну позицію своєї колеги за серіалом Ганни Кошмал.

Як відомо, Ганна Кошмал після того, як Росія розв'язала війну на сході України, припинила їздити до країни-агресорки. Востаннє Анна була в РФ на початку 2014 року. Пише ТСН. 

Своїх колег із серіалу "Свати" Федора Добронравова та Тетяну Кравченко, які мовчать про війну, вона засудила і зазначила, що "вони дали великий ляпас всім українцям".

Своєю чергою, Тетяна Кравченко, яка є уродженкою Донецька і грала Валюху, бабусю героїні Ганни Кошмал у серіалі "Свати", назвала артистку "підлою" і "невдячною". Про це у себе в Instagram розповів російський актор Станіслав Садальський. Він сказав, що якось після вистави, у якій грає разом з Кравченко, запитав її, за що Кошмал так їх критикує. На що Кравченко йому відповіла:

"Читаю: "Молода українська артистка зі "Сватів" включила своїх партнерів за фільмом Кравченко та Добронравова до списку ворогів… Запитую після вистави "Цвях сезону" Танюху: "За що вона тебе так?". "Чекати на подяку від цієї артистки – безглуздо, а бути їй невдячною – підло. Коли вона захворіла, вся знімальна група переживала за неї, Федя (Федір Добронравов – актор, прим.ред.) вночі повіз до швидкої! Яка ж вона підла", – відповіла народна Тетяна Кравченко уродженка Донецька", – розповів Садальський.

Зазначимо, раніше Ганна Кошмал розповіла, хто з акторів "Сватів" підтримав її, коли почалася війна. Як зізналася артистка, небагато у кого з її колег за серіалом, більшість з яких проживають в РФ, з’явилося бажання підтримати її. Лише двоє акторів написали Анні.

Статьи по теме
Сериал Сваты снова разрешен в Украине
Сериал Сваты снова разрешен в Украине

Суд снял запрет на сериал Сваты. Федору Добронравову также разрешили въезд в Украину.
27.03.19 — 1105

Суд отказался отменить запрет на сериал «Сваты»
Суд отказался отменить запрет на сериал «Сваты»

Окружной административный суд Киева не будет отменять запрет на "Сватов" и не вычеркнет звезду сериала Федора Добронравова из списка запрещенных артистов.
30.01.18 — 3136

Госкино запретило к показу в Украине все сезоны сериала Сваты
Госкино запретило к показу в Украине все сезоны сериала Сваты

Госкино признало недействительными прокатные удостоверения на все сезоны сериала Сваты. В Украине официально запретили показ сериала Сваты, в котором снимался актер Федор Добронравов.
29.11.17 — 2666