Контракти.ua

7509  —  27.07.22
Олена Зеленська з'явилася на обкладинці американського Vogue
Олена Зеленська з'явилася на обкладинці американського Vogue

Перша леді України знялася у фотосесії для популярного видання і дала інтерв'ю.

Олена Зеленська з'явилася на обкладинці диджитал-версії американського журналу Vogue. Пише ТСН. 

Позувала перша леді перед об'єктивом відомої фотографині Енні Лейбовіц. Олена була одягнена у світлу сорочку з короткою торочкою, чорні штани і чорні черевики. Акуратне укладання, максимально природний макіяж і глибокий смуток на обличчі - такою перша леді постала на обкладинці.

Світлини опублікували в офіційному аккаунті Vogue в Instagram. Стаття про Олену отримала назву "Портрет хоробрості: перша леді України Олена Зеленська".

В інтерв'ю вона разом із чоловіком Володимиром Зеленським розповіла про їхнє знайомство, стосунки під час війни, вплив повномасштабного вторгнення Росії на їхнє життя і про плани на майбутнє.

"Це були найжахливіші місяці в моєму житті та в житті кожного українця. Відверто кажучи, я не думаю, що хтось знає про те, як ми впоралися емоційно. Ми з нетерпінням чекаємо на перемогу. Ми не сумніваємося, що переможемо. І це те, що тримає нас далі", - зазначила перша леді.

Олена пригадала перші тижні війни і що вона тоді відчувала.

"Перші тижні після початку війни ми були просто шоковані. Після Бучі ми зрозуміли, що це війна, яка має на меті всіх нас знищити. Війна на винищення", - зауважила дружина президента.

Під час розмови Зеленський зізнався, що Олена для нього не лише його кохання, а й найкраща подруга і прекрасна мати.

"Звичайно, вона моє кохання. Але вона також і моя найкраща подруга. Вона також патріотка і дуже любить Україну. Це правда. І вона чудова мати", - сказав Володимир.

Нагадаємо, президентське подружжя Зеленських дало інтерв'ю британському журналісту і телеведучому Пірсу Моргану в ефірі Talk TV, яке відбулося у Києві. Вони розповіли про те, як змінилися їхні стосунки від початку війни.