Контракти.ua

9111  —  23.07.22
Гороскоп на 23 липня для всіх знаків зодіаку: день, наповнений світлом та добром
Гороскоп на 23 липня для всіх знаків зодіаку: день, наповнений світлом та добром

Після негативної енергетики минулої місячної доби цей день буде наповнений теплом, світлом та добром.

Під його впливом люди стануть кращими – позитивнішими та доброзичливішими, схильні будуть терпляче ставитись до чужих помилок і пробачати чужі слабкості. Будь-які справи, які вдасться розпочати в цей час, будуть приречені на успіх як кар'єрний, так і матеріальний. Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 23 липня для Овнів

Не варто з'ясовувати стосунки з близькою людиною, навіть якщо вам здасться, що у вас є для цього вагомий привід: така розмова, найімовірніше, призведе до конфлікту, який нікому не потрібний.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 23 липня для Тельців

День сприятливий для клопотів по господарству – особливо тих, які змінять на краще внутрішнє оздоблення вашого будинку: можна ставати до ремонту, переставляти меблі або змінювати текстиль та аксесуари.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 23 липня для Близнят

Перешкоди, які цього дня зустрічатимуться у вас на дорозі, потрібно долати з азартом – тільки так вам вдасться вийти переможцем із "битв" із життєвими обставинами.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 23 липня для Раків

До втілення в життя давньої мрії зірки рекомендують ставати саме цього дня — обставини складуться максимально сприятливо для того, щоб будь-яку казку зробити колишньою.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 23 липня для Левів

Нікому не дозволяйте зіпсувати собі настрій, який від самого ранку буде надзвичайно хорошим: охочих зробити це виявиться, на жаль, достатньо, але ваша душевна рівновага залежить тільки від вас.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 23 липня для Дів

Справам – навіть домашнім – бажано присвятити першу половину дня, друга сприятлива для повноцінного відпочинку, який дозволить накопичити сили – незабаром вони вам знадобляться.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 23 липня для Терезів

Не варто розпорошуватися на безліч справ, хапаючись то за одну, то за іншу: краще вибрати одне-єдине, але дійсно важливе заняття, і зосередитися саме на ньому.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 23 липня для Скорпіонів

Утримайтеся від втручання в чуже особисте життя, навіть якщо вами рухатимуть винятково добрі наміри – велика ймовірність того, що вони призведуть до конфлікту та, як наслідок, зіпсованих взаємин.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 23 липня для Стрільців

Не варто починати нову справу, навіть якщо йдеться всього лише про домашні турботи — навряд чи вам вдасться впоратися з ним, тільки дарма витратите дорогоцінний час і сили, яких у вас останнім часом не так багато.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 23 липня для Козорогів

Відкладіть усі справи, які запланували на цей день, і присвятіть день своїм близьким – завітайте до батьків, яких давно не бачили, або вирушайте на прогулянку з дітьми.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 23 липня для Водоліїв

Зірки наполегливо рекомендують звернути увагу на сон, який насниться в цей час – в ньому може бути важлива підказка про те, як діяти в життєвій ситуації.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 23 липня для Риб

Не діліться з колегами своїми професійними планами чи ідеями: розслабившись під впливом енергій дня, ви можете відверто розповісти про те, що поки що має залишатися в секреті.

Статьи по теме
Гороскоп на 23 липня для всіх знаків зодіаку: день, коли необхідно відмовитись від брехні
Гороскоп на 23 липня для всіх знаків зодіаку: день, коли необхідно відмовитись від брехні

Потужна енергія, приплив якої ви відчуєте цього дня, може створити відчуття всемогутності та вседозволеності.
23.07.23 — 3056