Контракти.ua

1424  —  30.06.22
Так відбивні ви ще не готували: вони будуть танути в роті
Так відбивні ви ще не готували: вони будуть танути в роті

Курячі відбивні - універсальна страва, яка точно сподобається всій вашій родині. А як їх зробити найніжнішими у світі, ви точно дізнаєтеся з нашої статті.

Рецептом поділилася відомий український блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Інгредієнти:

  • Куряче філе - 700 г
  • Сіль, чорний перець - за смаком
  • Сушений часник і копчена паприка - за смаком і за бажанням
  • Яйце велике - 3 шт.
  • Молоко - 2-3 ст. л.
  • Борошно - 3 ст. л.

Покрокове приготування

Відріжте мале куряче філе від великого. Наріжте велике куряче філе на порційні шматочки, накрийте харчовою плівкою і відбийте м'ясо.

Посоліть, поперчіть, посипте спеціями з обох сторін.

Розділіть яйця на білки і жовтки. До жовтків додайте молоко і перемішайте (вийде льєзон).

До білків додайте дрібку солі і збийте в пишну піну.

Кожну відбивну обмокніть в льєзоні, потім в борошні і в кінці - в збитих білках. Білки можна нанести за допомогою пензлика, так виходить економніше.

Обсмажте на помірному вогні з кожного боку по 3-4 хвилини або до повної готовності, орієнтуючисьна товщину ваших відбивних.

Статьи по теме
Стародавні рецепти, гастротуризм і не тільки: в Україні підписали Маніфест національної кухні
Стародавні рецепти, гастротуризм і не тільки: в Україні підписали Маніфест національної кухні

Найвідоміші шеф-кухарі України та представники державної влади підписали Маніфест про відродження української кухні, її популяризацію у світі, пошук нових формул давніх страв та розвиток вітчизняного гастротуризму.
08.02.22 — 740

Мусака с баклажанами: пошаговый рецепт
Мусака с баклажанами: пошаговый рецепт

Знаменитая греческая запеканка мусака завоевала сердца не только греков, но и гурманов всего мира. На самом деле по-гречески слово μουσακάς звучит как мусакАс — с ударением на последнем слоге — это существительное мужского рода.
19.07.21 — 1102

Греция: что непременно стоит попробовать в этой стране
Греция: что непременно стоит попробовать в этой стране

Греческая кухня, как и любая другая национальная, это, прежде всего, гастрономические отличия и предпочтения, которые сложились в течение долгого времени и на которые повлиял народ не одной страны. В течение 3500 лет греки собирали и использовали кулинарные идеи соседних средиземноморских стран, странники привозили домой рецепты после долгих путешествий на Восток и кругосветных чаяний, с войной или миром, насильно или добровольно менялась греческая кухня под воздействием ступивших на эти земли народов. Несмотря на такие влияния, греческая культура сохранила множество своих кухонных традиций, которые чтятся и по сей день.
28.06.21 — 969